Më bone me qesh që në mjes ???????????per aq kohe sa njeriu do ket byc do jet e kjo tem mii pa he nje her me thuj a te ka shpetu gje a jo e vockel ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Më bone me qesh që në mjes ???????????per aq kohe sa njeriu do ket byc do jet e kjo tem mii pa he nje her me thuj a te ka shpetu gje a jo e vockel ?????
he re se me mir kur I bejne nga byca se sa nga goja?????????
he re se me mir kur I bejne nga byca se sa nga goja?????????
qesh miii se nuk I plas kujt se je keq ndajjjj qesh ?????????Më bone me qesh që në mjes ???????????
hahahahahahahahahahahahahahahahh mir qe nuk ka goje qeni me fol se te lidh felliq hahahahaKam qen iher ne plazh me qenin, dhe isha ul ne ron me qenin duke nejt, dhe me shpetoi nji kapsoll i vogel ? dhe ngaqe me erdhi zor ja ngeca qenit he me lali thash sman skep fare ?
he re ti a ka me mire sa ke ber sot?????Muhabet konstuktiv !
Zori ??? kapsoll ishte, se t ishte fishekzjare se besonte njeri ???hahahahahahahahahahahahahahahahh mir qe nuk ka goje qeni me fol se te lidh felliq hahahaha
do ish ngrit rera perpjet hahahahahahahahahhaKsaj i thojn
Zori ??? kapsoll ishte, se t ishte fishekzjare se besonte njeri ???
???? sa kam qesh ?do ish ngrit rera perpjet hahahahahahahahahha
kam qene nje her un se me kujtove plazhi ne durres ene se di me zunu me bark po e ke iden kur shkon ne banjo e plazhi e kujton se je vetem aty eleshon vetem pa limit ene mo si mitroloz me zinxhir e kur del sheh qe pas dere ke nja 10 veta tu prit ne radhe nje gje nuk kuptova pse nuk hyni asnje me tualet ne at cast po iken u shperndan??????????? sa kam qesh ?
Ktë e di me kohë që si plas kujt? po as mu smë prishet gjiza fare ???? vetëm ecim para?????????qesh miii se nuk I plas kujt se je keq ndajjjj qesh ?????????
he praa????Ktë e di me kohë që si plas kujt? po as mu smë prishet gjiza fare ???? vetëm ecim para?????????
ytttttt dhjeraman????????Sa her te ha kumbulla , dor me nje do felliqem ne poturrat![]()
Gjera qe ndodhin jan ??ytttttt dhjeraman????????
lere mos e pyet se me ka kap nje hre mu oiii o te felliq se mban dot dreqin????Gjera qe ndodhin jan ??
Ishalla si ke pas poturret e bardha ?lere mos e pyet se me ka kap nje hre mu oiii o te felliq se mban dot dreqin????