Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
te pelqen dhuna ty ?Un sapo bera dozen e dyte?
Per cfar dhun ??te pelqen dhuna ty ?
qe je pro vaksinimit me detyrimPer cfar dhun ??
un s ekam bo dhe leviz dhe pa vaksineE bera vaksinen se me duhet se do udhetoj jasht shtetit dhe nuk me lejohej pa be vaksinen edhe nga halli e bena se skisha qejf ta beja ???
Po jam proqe je pro vaksinimit me detyrim
Vendi qe do shkoj un me kerkon vaksinen ??un s ekam bo dhe leviz dhe pa vaksine
je pro me bo vaksinen por jo te behet me detyrim se eshte dhunimPo jam pro
Ajo nuk varet as nga un as nga ti nuk e bejm ne me detyrim po e bejn ata qe duan te fitojn pare ??je pro me bo vaksinen por jo te behet me detyrim se eshte dhunim
po pse ke votuar pro ?? pyetja eshte:Ajo nuk varet as nga un as nga ti nuk e bejm ne me detyrim po e bejn ata qe duan te fitojn pare ??
Pikerisht, dhe un zdua ta bej sinqerisht. Por fakti qendron qe do filloj pune dhe me duhet me doemos se ndryshe me duhet te bej cdo 48 ore tampon ? jam shume ne dilem ☹Jam kundër... madje s'kam dëshirë t'a bëj fare.
Përderisa nga rrethi im familjar edhe pse kanë bërë vaksinën janë infektuar me covid do të thotë se s'ka asnjë efekt mbrojtës.
Dicka luhet këtu (vlen për t'u parë me kohën)
Kur s'ke nga i'a mban është punë tjetër ?Pikerisht, dhe un zdua ta bej sinqerisht. Por fakti qendron qe do filloj pune dhe me duhet me doemos se ndryshe me duhet te bej cdo 48 ore tampon ? jam shume ne dilem ☹
Per ne moshat me te "rritura" spo behemi shume merak, por ketej duan ta bej me detyrim me per moshat 12 vjeç e lart qe nel andare del tempo mund te kene vertete komplikacione.Kur s'ke nga i'a mban është punë tjetër ?
Nuk e di vet patëm këtë fat,të jetojmë këto kohë kaq të vështira![]()
Shpresojmë të dalë për hajër cdo gjë ?Per ne moshat me te "rritura" spo behemi shume merak, por ketej duan ta bej me detyrim me per moshat 12 vjeç e lart qe nel andare del tempo mund te kene vertete komplikacione.
Dio c'è la mandi buona?