• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni dakord me vendosjen e vaksinimit me detyrim

A jeni dakord me vendosjen e vaksinimit me detyrim?

• Gjithsej votues
    10

...

Kontributor
LV
0

Ne çdo vënd te botës po behet me detyrim vaksinimi ......njerezit po ndahen ne mes nga mendimet qe kane .....

Po ju si mendoni ?

αρχείο λήψης (1).jpeg

Ajo nuk varet as nga un as nga ti nuk e bejm ne me detyrim po e bejn ata qe duan te fitojn pare ??
po pse ke votuar pro ?? pyetja eshte:

A jeni dakord me vendosjen e vaksinimit me detyrim​

ti ke votuar po.
dmth qe mbeshtet dhunen.

Jam kundër... madje s'kam dëshirë t'a bëj fare.
Përderisa nga rrethi im familjar edhe pse kanë bërë vaksinën janë infektuar me covid do të thotë se s'ka asnjë efekt mbrojtës.
Dicka luhet këtu (vlen për t'u parë me kohën)

Ne punen qe bej eshte e domosdoshme, nuk mund te hysh asgjekundi pa treguar qe je vaksinuar, ndryshe cdo dite duhet ti nenshtrohesh kontrollit, gje qe nuk e pelqej hic?

Jam kundër... madje s'kam dëshirë t'a bëj fare.
Përderisa nga rrethi im familjar edhe pse kanë bërë vaksinën janë infektuar me covid do të thotë se s'ka asnjë efekt mbrojtës.
Dicka luhet këtu (vlen për t'u parë me kohën)
Pikerisht, dhe un zdua ta bej sinqerisht. Por fakti qendron qe do filloj pune dhe me duhet me doemos se ndryshe me duhet te bej cdo 48 ore tampon ? jam shume ne dilem ☹

Pikerisht, dhe un zdua ta bej sinqerisht. Por fakti qendron qe do filloj pune dhe me duhet me doemos se ndryshe me duhet te bej cdo 48 ore tampon ? jam shume ne dilem ☹
Kur s'ke nga i'a mban është punë tjetër ?

Nuk e di vet patëm këtë fat,të jetojmë këto kohë kaq të vështira ☹️

Kur s'ke nga i'a mban është punë tjetër ?

Nuk e di vet patëm këtë fat,të jetojmë këto kohë kaq të vështira ☹️
Per ne moshat me te "rritura" spo behemi shume merak, por ketej duan ta bej me detyrim me per moshat 12 vjeç e lart qe nel andare del tempo mund te kene vertete komplikacione.
Dio c'è la mandi buona?

Back
Lartë