ti shkon vet ke lufte morr jam me edin unnn rrrr??????????????Na qyqa skemi nevoj per luft mjafton edvin qe po na shkatrron nervat ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti shkon vet ke lufte morr jam me edin unnn rrrr??????????????Na qyqa skemi nevoj per luft mjafton edvin qe po na shkatrron nervat ???
Ja njona qe foli tamom ?, por prezantimin e kam bo a e doni me scren ?Me mire te jene aktive ne cdo teme , sesa te bejne nje prezantim e te humbin fare ...i njohim gradualisht duke lexuar cfare shkruajne..
qite?Ja njona qe foli tamom ?, por prezantimin e kam bo a e doni me scren ?
Boj tfala thuj kur do heqesh dor se e more mqaf shqipnin ??ti shkon vet ke lufte morr jam me edin unnn rrrr??????????????
Mos u merzit sje e vetmja ??Po po po ?? po mhb eshte se spo na del ndonje ?
asiherr???Boj tfala thuj kur do heqesh dor se e more mqaf shqipnin ??
Faleminderit mir se u gjeta
JoA ishet rikthy me ishin per hir te dashuris qe keni per te
1- Po
2 - Jo
Mvaret pse jemi ndar qe te ritkhehem per hir te dashurise.
Ne fund te fundit nuk mjafton vec dashuria.
Po pra, nganjeher nuk mjafton vec dashuria qe te jesh me nje person, perderisa u be nje here ish.. nje arsye do ket! Kshuqe un nuk besoj ne kto shanset e 2 apo 3 me radh.Pajtohem me mendimin tend.
Luan rol menyre e ndarjes, arsyet, rrethanat etj. Jane ca ndarje qe sado dashurise se madhe qe ekziston, nuk ka kthim mbrapa.
Uii cma lan Seen moj @STONE_HEAD ?
Sa ma kan lan mu seen ??Uii cma lan Seen moj @STONE_HEAD ?
Nuk eshte se nuk besoj por, things will never be the same again qe thone. Mendoj se gjerat rralle here kthehen sic kane qene.Po pra, nganjeher nuk mjafton vec dashuria qe te jesh me nje person, perderisa u be nje here ish.. nje arsye do ket! Kshuqe un nuk besoj ne kto shanset e 2 apo 3 me radh.
Shum e vertet.Nuk eshte se nuk besoj por, things will never be the same again qe thone. Mendoj se gjerat rralle here kthehen sic kane qene.
E pune e male? eja te puff une ty pa ata ate pune kan???Sa ma kan lan mu seen ??