Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JoA ishet rikthy me ishin per hir te dashuris qe keni per te
1- Po
2 - Jo
Edhe ti dje paske ardh ? Direkt te Dashuria heu. Prezantohu cik .A ishet rikthy me ishin per hir te dashuris qe keni per te
1- Po
2 - Jo
Po ti shikosh postet e mia me radh besoj se postimi i par esht prezantimi nejse ke qen ngjum ne ate ore kur e kam poatuar ?Edhe ti dje paske ardh ? Direkt te Dashuria heu. Prezantohu cik .
mire se vjen dhe kalofsh bukur.
tema : kurre
Hahaha jo isha ne fest kam fjet von mbrem .Po ti shikosh postet e mia me radh besoj se postimi i par esht prezantimi nejse ke qen ngjum ne ate ore kur e kam poatuar ?
Hahaha jo isha ne fest kam fjet von mbrem .
ja ta shoh ?. Na fal eeeee ja te shtroj tapetin megjithse dy postime paske .sme del llogaria mdali 3 mu ??
qyqja sa erdhe teme ree ?????A ishet rikthy me ishin per hir te dashuris qe keni per te
1- Po
2 - Jo
e di ai mii hahahahahahMeso forumin nje here meso … jo pyetje kaq te veshtira. ?
qyqja sa erdhe teme ree ?po e bona qe mu beft? ???
Qeke i lezecem ?3 me dalin mu ?
ai emoj ?dmth a inati immm kush do me me acaru con ket emoj ene moooo plasi ne kucove???E pse kshu ?
Na qyqa skemi nevoj per luft mjafton edvin qe po na shkatrron nervat ???ai emoj ?dmth a inati immm kush do me me acaru con ket emoj ene moooo plasi ne kucove???
Me mire te jene aktive ne cdo teme , sesa te bejne nje prezantim e te humbin fare ...i njohim gradualisht duke lexuar cfare shkruajne..Qeke i lezecem ?
Ske bo prezantim se ato qe hedh ne statuse nuk quhen .?