Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qe po apo jo ? ?As behet llaf
Ktu flitet per rusin dhe ukrainen po une tani e mora vesh?Qe po apo jo ? ?
Me t thon t drejten dhe un per t drejten e kisha, pse per luften flitet ktu? Kot paskam komentu ?Ktu flitet per rusin dhe ukrainen po une tani e mora vesh?
As behet llaf e kisha qe perher e mbroj te drejten?
Une se kptv fare me then te drejten po hajt mo te vej si te vej ? ?Me t thon t drejten dhe un per t drejten e kisha, pse per luften flitet ktu? Kot paskam komentu ?
Lufta esht per qellime politike dhe asgje tjeter!
Deshmor bjen per te drejten ???Une se kptv fare me then te drejten po hajt mo te vej si te vej ? ?
Prap se prap une e mbroj te drejten?
Ne fakt nuk flitet vec per ata gje!Me t thon t drejten dhe un per t drejten e kisha, pse per luften flitet ktu? Kot paskam komentu ?
Lufta esht per qellime politike dhe asgje tjeter!
E drejta mbrohet, por jo te gjithe e bejne!Ne fakt nuk flitet vec per ata gje!
Ishte nje indicje!
Ish me shume se sa te hapur jemi ne si njerez!
Per te mbrojtur dicka qe e dime qe eshte e drejte!
Nje kauze apo dicka nje fenomen!
Apo thjesht e them qe kjo eshte e drejt!
Por dua te rri larg kesaj gjeje!
Pse te lodhem per ta drejtuar une, gjej nje te drejte me te drejte se e para , dicka qe i afrohet me shume perfeksionit ?e drejta s'ka pse mbrohet, ajo vet triumfon... duhet t'i ndihmohet asaj që u shtrembërua duke e drejtuar![]()
epo pse të lodhesh duke mbrojt diçka që s'ka nevojë të mbrohet... më mirë, nëse veçse ke pranuar të lodhesh, lodhu duke bërë diçka - duke drejtuar diçka të shtrembëruar ? ?Pse te lodhem per ta drejtuar une, gjej nje te drejte me te drejte se e para , dicka qe i afrohet me shume perfeksionit ?
Jo te gjith gjonat e shtrremberuara drejtohen ???epo pse të lodhesh duke mbrojt diçka që s'ka nevojë të mbrohet... më mirë, nëse veçse ke pranuar të lodhesh, lodhu duke bërë diçka - duke drejtuar diçka të shtrembëruar ? ?
ndaj duhet të zgjidhen me kujdes projekte që merr përsipër ?Jo te gjith gjonat e shtrremberuara drejtohen ???
Nuk eshte specialiteti im ky. Une jam zbutes kafshesh , nuk jam farketar ?epo pse të lodhesh duke mbrojt diçka që s'ka nevojë të mbrohet... më mirë, nëse veçse ke pranuar të lodhesh, lodhu duke bërë diçka - duke drejtuar diçka të shtrembëruar ? ?
Ndaj duhet te mbrojm ato te drejta qe jan per tu mbrojtur dmth qe po i shtrremberojn me zor ?ndaj duhet të zgjidhen me kujdes projekte që merr përsipër ?
e di unë qa është specialiteti yt he ? ??Nuk eshte specialiteti im ky. Une jam zbutes kafshesh , nuk jam farketar ?
Nëse ata mund të shtrembërohen s'ja vlen të mbrohen... s'janë të denjë për ta merituar mbrojtjen tonë. Sepse të drejtët e vërtetë nuk mund të shtrembërohen... më parë thyhen se sa që pranojnë të shtrembërohen ??Ndaj duhet te mbrojm ato te drejta qe jan per tu mbrojtur dmth qe po i shtrremberojn me zor ?