• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A e mbroni ju dicka qe ju duket e drejte!

Ktu flitet per rusin dhe ukrainen po une tani e mora vesh?
As behet llaf e kisha qe perher e mbroj te drejten?
Me t thon t drejten dhe un per t drejten e kisha, pse per luften flitet ktu? Kot paskam komentu ?

Lufta esht per qellime politike dhe asgje tjeter!

Me t thon t drejten dhe un per t drejten e kisha, pse per luften flitet ktu? Kot paskam komentu ?

Une se kptv fare me then te drejten po hajt mo te vej si te vej ? ?
Prap se prap une e mbroj te drejten?

Kur eshte e drejte po e mbroj po kur eshte gabim dhe e mbron eshte njesoj si ti thuash memecit pse berret ?‍♂️

Ne fakt nuk flitet vec per ata gje!
Ishte nje indicje!
Ish me shume se sa te hapur jemi ne si njerez!
Per te mbrojtur dicka qe e dime qe eshte e drejte!
Nje kauze apo dicka nje fenomen!
Apo thjesht e them qe kjo eshte e drejt!
Por dua te rri larg kesaj gjeje!

Ne fakt nuk flitet vec per ata gje!
Ishte nje indicje!
Ish me shume se sa te hapur jemi ne si njerez!
Per te mbrojtur dicka qe e dime qe eshte e drejte!
Nje kauze apo dicka nje fenomen!
Apo thjesht e them qe kjo eshte e drejt!
Por dua te rri larg kesaj gjeje!
E drejta mbrohet, por jo te gjithe e bejne!
Ne lidhje me temen, personalisht e mbroj te drejten dhe argumentoj pse kjo gje eshte e drejte.
Ka shum te drejta ne jet, por padrejtsia triumfon me shume.
Dmth me pak fjale ne shqiperi mungon drejtesia, fatkeqesisht un jam askushi qe te mbroj shum te drejta qe na jan mohuar si qytwtar dhe si bashkekombas!

e drejta s'ka pse mbrohet, ajo vet triumfon... duhet t'i ndihmohet asaj që u shtrembërua duke e drejtuar ;)

e drejta s'ka pse mbrohet, ajo vet triumfon... duhet t'i ndihmohet asaj që u shtrembërua duke e drejtuar ;)
Pse te lodhem per ta drejtuar une, gjej nje te drejte me te drejte se e para , dicka qe i afrohet me shume perfeksionit ?

• Haha
Reactions: A2.
Pse te lodhem per ta drejtuar une, gjej nje te drejte me te drejte se e para , dicka qe i afrohet me shume perfeksionit ?
epo pse të lodhesh duke mbrojt diçka që s'ka nevojë të mbrohet... më mirë, nëse veçse ke pranuar të lodhesh, lodhu duke bërë diçka - duke drejtuar diçka të shtrembëruar ? ?

epo pse të lodhesh duke mbrojt diçka që s'ka nevojë të mbrohet... më mirë, nëse veçse ke pranuar të lodhesh, lodhu duke bërë diçka - duke drejtuar diçka të shtrembëruar ? ?
Jo te gjith gjonat e shtrremberuara drejtohen ???

• Haha
Nuk eshte specialiteti im ky. Une jam zbutes kafshesh , nuk jam farketar ?

• Haha
Nuk eshte specialiteti im ky. Une jam zbutes kafshesh , nuk jam farketar ?
e di unë qa është specialiteti yt he ? ??

Ndaj duhet te mbrojm ato te drejta qe jan per tu mbrojtur dmth qe po i shtrremberojn me zor ?
Nëse ata mund të shtrembërohen s'ja vlen të mbrohen... s'janë të denjë për ta merituar mbrojtjen tonë. Sepse të drejtët e vërtetë nuk mund të shtrembërohen... më parë thyhen se sa që pranojnë të shtrembërohen ??

Back
Lartë