te honksha bibilokun ne i her ?Jo ban por ipi e jote as nuk guxon te afrohet atij forumi. Pastaj ngado qe hyj une kaloj mire me shoqerin qe kam. Te njejtit jemi laj thaj.disa nderrojne emra .disa rrin si puna ime pa u fsheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
te honksha bibilokun ne i her ?Jo ban por ipi e jote as nuk guxon te afrohet atij forumi. Pastaj ngado qe hyj une kaloj mire me shoqerin qe kam. Te njejtit jemi laj thaj.disa nderrojne emra .disa rrin si puna ime pa u fsheh
Jo ban por ipi e jote as nuk guxon te afrohet atij forumi. Pastaj ngado qe hyj une kaloj mire me shoqerin qe kam. Te njejtit jemi laj thaj.disa nderrojne emra .disa rrin si puna ime pa u fsheh
Ylli pango eshte nish per zotinte erdh dita tbosh ne ti si interesant me shpi ne krrab ca katrahure e shef me @Ai_Tipi
ku ke bann ti re ? ene mu mvune ban me i forum tjeter i ore nejta , ishte i shumtaraqe 44 vjece bonte si superlafshe![]()
ti ishe tip serjoz atje , kishe hudh ne foto me kmish me kpuc me maje ?Nuk i duan çunat e ri si ty dhe une me breket e grisme plakat o Luliboy ?
tka yp tempradura?
ti ishe tip serjoz atje , kishe hudh ne foto me kmish me kpuc me maje ?
mos ma prish diten e shen Valentino a pasha zotin aman hahahahahhahahahaha bejme shaka po miqe virtue ngelim were po si nuk mora nje trendafili more sot haha do msr nesrr ate te festes sime hahahahahhaHajt se se miq jemi,,se shpaten e ka @STONE_HEAD ?![]()
Ishte shaka nga ajo e mehershme qe e bem shaka,,ca eshte ajo dita jote e ke dtl ? ?kjo per ty e ndajm bashk,se tash e kam hedh ne vazo?mos ma prish diten e shen Valentino a pasha zotin aman hahahahahhahahahaha bejme shaka po miqe virtue ngelim were po si nuk mora nje trendafili more sot haha do msr nesrr ate te festes sime hahahahahha

Gjithsesi aty ste vejne ban per inate koti. Aq me teper nje femre. Mos harro sjedhjen tende kur ishe admin. Holle poshte vite te tera miqesi e shoqeri .besoj e kupton ca dua te them... e klm dhe ti. Dhe pa merak kudo qe hyj une argetohem. ?Mos i hyr muhabetit te ip kot ? Fundi i atij forumi nuk do i vije nga une jo, por nga vete njerzit aty.?
Argetim te mbare rrapatushe.?
o shpirt e une shaka bej mi zemrr ??? tja fus me cekic ati hahahahahahahah te du shumm jo po neser festa e beqareve ???????????te puth cokollat?????Ishte shaka nga ajo e mehershme qe e bem shaka,,ca eshte ajo dita jote e ke dtl ? kjo se tash e kam hedh ne vazo?View attachment 86642
Gjithsesi aty ste vejne ban per inate koti. Aq me teper nje femre. Mos harro sjedhjen tende kur ishe admin. Holle poshte vite te tera miqesi e shoqeri .besoj e kupton ca dua te them... e klm dhe ti. Dhe pa merak kudo qe hyj une argetohem. ?![]()
Hala sme ka hyp.tka yp tempradura?
po cjan kto pika ? gjasme i ve piKen muhabetit e ?Hala sme ka hyp.
Mendova se the pasneser,,te hug se je e mire vet ta jap per borxh cekicin vec per neser o chocolate ?o shpirt e une shaka bej mi zemrr ??? tja fus me cekic ati hahahahahahahah te du shumm jo po neser festa e beqareve ???????????te puth cokollat?????
e ti je zemer shpirt ti ?????❤❤❤❤❤Mendova se the pasneser,,te hug se je e mire vet ta jap per borxh cekicin vec per neser o chocolate ??
Cdo fjali deftore perfundon me pike.po cjan kto pika ? gjasme i ve piKen muhabetit e ?