• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do u dashuroni ktu ne forum?

Pertej tgjitha shakave mos kto dikur tjeter jane gjona qe ndodhin ska asgjo tkeqe ne jemi tgjith tmire por jena me cen une 3 kalamoj dea 7 kalalmoj. ❤️

Jo ban por ipi e jote as nuk guxon te afrohet atij forumi. Pastaj ngado qe hyj une kaloj mire me shoqerin qe kam. Te njejtit jemi laj thaj.disa nderrojne emra .disa rrin si puna ime pa u fsheh

Mos i hyr muhabetit te ip kot ? Fundi i atij forumi nuk do i vije nga une jo, por nga vete njerzit aty.?
Argetim te mbare rrapatushe.?

mos ma prish diten e shen Valentino a pasha zotin aman hahahahahhahahahaha bejme shaka po miqe virtue ngelim were po si nuk mora nje trendafili more sot haha do msr nesrr ate te festes sime hahahahahha
Ishte shaka nga ajo e mehershme qe e bem shaka,,ca eshte ajo dita jote e ke dtl ? ?kjo per ty e ndajm bashk,se tash e kam hedh ne vazo?F2F5970B-5624-45AC-9E26-71527610E06C.jpeg

Mos i hyr muhabetit te ip kot ? Fundi i atij forumi nuk do i vije nga une jo, por nga vete njerzit aty.?
Argetim te mbare rrapatushe.?
Gjithsesi aty ste vejne ban per inate koti. Aq me teper nje femre. Mos harro sjedhjen tende kur ishe admin. Holle poshte vite te tera miqesi e shoqeri .besoj e kupton ca dua te them... e klm dhe ti. Dhe pa merak kudo qe hyj une argetohem. ?‍♀️

Gjithsesi aty ste vejne ban per inate koti. Aq me teper nje femre. Mos harro sjedhjen tende kur ishe admin. Holle poshte vite te tera miqesi e shoqeri .besoj e kupton ca dua te them... e klm dhe ti. Dhe pa merak kudo qe hyj une argetohem. ?‍♀️

Sjellja ime kur isha admin?
Wtf, une te kam hequr mbi 10 here banet qe te vinin. Vertet i ke keto gjera qe thua apo dikush ka hyre me nickname tend?

Back
Lartë