• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A do ta tradhtoje partnerin/en ?

Kur t'me ikin mendt xD
A me mend ne koke, ncuk

O zot ?jo se kush bon burg !
As tradhtoj as mos tme tradhetoj ?

Do tradhëtoja principet e vetes. Jam besnike ndaj tyre.
p.s. nëse është lidhje e hapur dhe e pa definuar, besoj nuk hynë në kategorinë e tradhëtisë ?‍♀️

p.s. nëse është lidhje e hapur dhe e pa definuar, besoj nuk hynë në kategorinë e tradhëtisë ?‍♀️
Ska hic ps ??
Derisa je me dike as mos e memdo ta tradhetosh me mir leje !
E rrim bashke ??
?

Pas ps vjen fjala nëse ?
E lë o e lë dhe vij e rim bashkë ??
A ps esht e keqe me mendjen time perverse....
Une mendoj qe ata qe tradhetojne jam njerzit qe skan as respekt per veten e joe per ate qe kan ne krevat apo nshpi
Apo lidhje tradhtia as se fal as nuk boj ..
Se di zot me ruj mend e kokes ?‍♀️

A ps esht e keqe me mendjen time perverse....
Une mendoj qe ata qe tradhetojne jam njerzit qe skan as respekt per veten e joe per ate qe kan ne krevat apo nshpi
Apo lidhje tradhtia as se fal as nuk boj ..
Se di zot me ruj mend e kokes ?‍♀️
Shumë e vërtetë. E mbështes perceptimin tënd të tradhëtisë, por ishte në lidhje me definimin e “partnerit” që nuk ishte e sqaruar plotësisht nga hapësi i temës. Ishte thjeshtë një mendim i imi me fjalinë pas ps. ?

Shumë e vërtetë. E mbështes perceptimin tënd të tradhëtisë, por ishte në lidhje me definimin e “partnerit” që nuk ishte e sqaruar plotësisht nga hapësi i temës. Ishte thjeshtë një mendim i imi me fjalinë pas ps. ?
O hic bre hic . Nese e ben tradhti me mendim ateher je 2 fishsh me i keq ?
Hugs lal boj ca ta ndjej ??

O hic bre hic . Nese e ben tradhti me mendim ateher je 2 fishsh me i keq ?
Hugs lal boj ca ta ndjej ??
Oj zemër. Unë bëj atë që e kam shkruar në fjalinë e parë. Që i bie se tradhëtia është kundër principeve të mia. Deri sa jam besnike ndaj principeve, as që e mendoj tradhëtinë.

Fjalia më poshtë ishte mendim mbi konceptin tradhëti në një lidhje të hapur dhe të padefinuar. Por kjo mbase i përket një teme tjetër ?

Back
Lartë