Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ska hic ps ??Do tradhëtoja principet e vetes. Jam besnike ndaj tyre.
p.s. nëse është lidhje e hapur dhe e pa definuar, besoj nuk hynë në kategorinë e tradhëtisë ?![]()
Pas ps vjen fjala nëse ?Ska hic ps ??
Derisa je me dike as mos e memdo ta tradhetosh me mir leje !
E rrim bashke ??
?
A ps esht e keqe me mendjen time perverse....Pas ps vjen fjala nëse ?
E lë o e lë dhe vij e rim bashkë ??
Shumë e vërtetë. E mbështes perceptimin tënd të tradhëtisë, por ishte në lidhje me definimin e “partnerit” që nuk ishte e sqaruar plotësisht nga hapësi i temës. Ishte thjeshtë një mendim i imi me fjalinë pas ps. ?A ps esht e keqe me mendjen time perverse....
Une mendoj qe ata qe tradhetojne jam njerzit qe skan as respekt per veten e joe per ate qe kan ne krevat apo nshpi
Apo lidhje tradhtia as se fal as nuk boj ..
Se di zot me ruj mend e kokes ?![]()
O hic bre hic . Nese e ben tradhti me mendim ateher je 2 fishsh me i keq ?Shumë e vërtetë. E mbështes perceptimin tënd të tradhëtisë, por ishte në lidhje me definimin e “partnerit” që nuk ishte e sqaruar plotësisht nga hapësi i temës. Ishte thjeshtë një mendim i imi me fjalinë pas ps. ?
Do tradhëtoja principet e vetes. Jam besnike ndaj tyre.
p.s. nëse është lidhje e hapur dhe e pa definuar, besoj nuk hynë në kategorinë e tradhëtisë ?![]()
Oj zemër. Unë bëj atë që e kam shkruar në fjalinë e parë. Që i bie se tradhëtia është kundër principeve të mia. Deri sa jam besnike ndaj principeve, as që e mendoj tradhëtinë.O hic bre hic . Nese e ben tradhti me mendim ateher je 2 fishsh me i keq ?
Hugs lal boj ca ta ndjej ??
Ka noi ven per mua nmesin tuaj ???Ska hic ps ??
Derisa je me dike as mos e memdo ta tradhetosh me mir leje !
E rrim bashke ??
?
pska dhe mendje pist ktu?Cpate @nsr ???