• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Jo jo je ok ti por mund te te lyp nai here me qen dejshem mos ma vej re ???❤️
Më vjen keq që e ke keqkuptuar plotësisht, nëse e rilexon do e kuptosh..
Nuk po flas më se do keqkuptohesh edhe ma shumë ☺☺
Por po ta rithem si duket e more perosnale por nk kishte fare por fare tê bante me ty..
Unë thash se në momemtin që partneri im hyn këtu fsheuhrazi asht pabesi qê ai ban ndaj meje..
Por nuk thash se ty hyn fshehurazi ???
Ndoshta u desh ta mirrja veten time si shembull që mos të keqkuptohemii
Ndjesê gjithsesi.☺

Më vjen keq që e ke keqkuptuar plotësisht, nëse e rilexon do e kuptosh..
Nuk po flas më se do keqkuptohesh edhe ma shumë ☺☺
Por po ta rithem si duket e more perosnale por nk kishte fare por fare tê bante me ty..
Unë thash se në momemtin që partneri im hyn këtu fsheuhrazi asht pabesi qê ai ban ndaj meje..
Por nuk thash se ty hyn fshehurazi ???
Ndoshta u desh ta mirrja veten time si shembull që mos të keqkuptohemii
Ndjesê gjithsesi.☺
Po boj shaka ❤️

Nuk tmor asgjo per keq as ty askujt se ske qellim me mthon gjo tkeqe kto cunat hajde de se mkan lon nder horrat ty mqit nomin ?

Me ngjallin neveri keto njerezit qe jane me kalamaj, dhe rrijne bejne si langareqer virtualitetve me tjere

Rri pa merak mor se nuk te hy njeri ne hak ty.
Po fole per neveri te jesh i bindur se do flas dhe une per neveri.
Komento me arsye dhe pa mllef ndaj askujt. Nuk ke pse etiketon njerzit langaraqe, eshte jeta e tyre dhe nuk mund te gjykosh se çfare bejne me te. Rralle komenton dhe atehere kur e ben, helm nxjerr nga goja.
Do te shkruaja me shume por per hater te dikujt tjeter frenohem, gje qe ti nuk e ben per hater te askujt.

Back
Lartë