As çuna as çupa ...pse ruspie jam une te puth cunat dhe çupat e botesjo cuna tag hahahahahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
As çuna as çupa ...pse ruspie jam une te puth cunat dhe çupat e botesjo cuna tag hahahahahhahaha
????? Never! Jemi shume te ndershemTe pakten stradhtojme ??
o me mire goca se cuna hahahah pupupu hahahahahahahahahhaAs çuna as çupa ...pse ruspie jam une te puth cunat dhe çupat e botes
fat ashtu pra hhahah dihet ra ere????Kjo tema sdo kete fund te lumtur ?
Hahahaha te pakten me çuna se mer seriozisht gruaja ka dhe nje ane pozitive ???????o me mire goca se cuna hahahah pupupu hahahahahahahahahha
Ateher qenkemi mbledh shum me duket?Tradhetia nuk eshte vetem kur lidhesh.
Tradhetia eshte ne shume forma.
Mfal se tkam tradhtu ?@HIM mos qesh ?
Mfal edhe ti, ne puthsha me njeri haram me qoft ?Mfal se tkam tradhtu ?
Ke te drejt, po.sme ze gjumi me tashi ky esht problemi ?@Claa ik fli gjume boll tradhetove sot ler e ca per neser??
tanii pu pup thot me mire te ish me goce po me cun me felliqi fare thot hahahah tani dyshojne me keq me cuna ????Hahahaha te pakten me çuna se mer seriozisht gruaja ka dhe nje ane pozitive ???????
Te them qe kam qesh me lot sdo ma besosh ??????Mfal edhe ti, ne puthsha me njeri haram me qoft ?
Jo vlla jo , nuk tradhetoj dot ne prani te burrit ?Dea je per ludo??
Sdin me hap tema ky jo ?@Edwardo i fute i teme ti e ike ?? i le me thika ne dore njerezit ??
????? Ka vajt keq mhbtanii pu pup thot me mire te ish me goce po me cun me felliqi fare thot hahahah tani dyshojne me keq me cuna ????
HahahahhahahhaTe them qe kam qesh me lot sdo ma besosh ??????