tufe npexhe lila ?O lila
Tka dal astari xhepit jasht ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tufe npexhe lila ?O lila
Tka dal astari xhepit jasht ?
Mos bej pytje pa vend?Shaka jane por pyetjes time nuk ju pergjigje?
tufe npexhe lila ?
Ore une e thashe me lart....jam tradhtar i qelbet ?Mos bej kot si i ndershem vlla se te kam pare une qe ke puth e perqafu nja 5 goca ktu ????
Do shkosh ne ferr!Po per puthjet ne ludo ?a marrim denim me vdekje ? ?![]()
Mos bej pytje pa vend?
Une jam bo tradhetar e me @ABC se e bej ndonjehere tag andej nga tema ke do perqafoni ose ke do puthni sot ....?????????
Ne jemi single ohoho ??Une jam bo tradhetar e me @ABC se e bej ndonjehere tag andej nga tema ke do perqafoni ose ke do puthni sot ....?????????
Mire e ke ti harrova fare une ?????????Ne jemi single ohoho ??
Kjo esht diçka qe dihet!Epra
Ja te pergjigjem une per veten. Flasim pa dorashka ktu, te verteten.
99% e userave qe jjane te lidhur navigojne fshehur ne forum. E them 99% se @Rrelse hyn te ai 1%
?
Joooo ska me tag asnje tani une jam i nderçem??o ty te ka mar haken perenia hahah te erdhi te vravi tani @ABC hahahahah mos e boj me tag hahahahahhahahahahah
Sna meriton ky vend ???Mire e ke ti harrova fare une ?????????
jo cuna tag hahahahahhahahaJoooo ska me tag asnje tani une jam i nderçem??
Kjo esht diçka qe dihet!
Padrejtsi do e quaja kundrejt partnerit por tradhti sdo e quaj ne momentin qe nuk kam.kriju nje lidhje dashurie!
Hahaha u bem me keq nga Mevlani bridh nga njera te tjetra e ne fund ngelemi beqar ????Sna meriton ky vend ???
Te pakten stradhtojme ??Hahaha u bem me keq nga Mevlani bridh nga njera te tjetra e ne fund ngelemi beqar ????