• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Me presh ne trast e bab ?ndoshta tema duhej artikuluar me mire lol edhe une puth disa qika ktu po ne menyr shoqerore ? ska ndonje gje te keqe ?
O frate pikerisht pra tema duhej artikuluar me mire.Une e dhashe mendimin duke pas parasysh lidhjet qe krijohen ne virtualitet.
Jo se i thashe une @Claa s "sa e bukur qeke bere sot" te quhet tradhti ???

Lidhje dashurie virtuale? Aty afer tradhtise esht..
Yes babyy....kte isha duke thene.
Seshte afer tradhetise,eshte tradheti

O frate pikerisht pra tema duhej artikuluar me mire.Une e dhashe mendimin duke pas parasysh lidhjet qe krijohen ne virtualitet.
Ti edhe mke puth, edhe perqafu, faqja e zez te qoft ?

Jo jo ?se un i bi te jem gay per ate pune se u them edhe burrave sa i mire qenke bo sot lol ? po te kesh diket realisht e te besh seks neper privata chatesh e forumesh sesht tradheti mos ja fut kot ime thjesht mso stile ????

Back
Lartë