• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse do kthenim kohën mbrapa,çfar do të donit të bëni diçka që ju ka ik pa bërë????

Deri më tani gjithqka e kompletuar???? Gz ishalla gjithnjë dhe më tutje tjet kshtu RESPEKTE?
Faleminderit, gjithashtu.
Tani si i thonë: gojën dhe syrin edhe Zoti i krijoi gropë, nuk mbushen asnjëherë. Por të kesh ëndrra e dëshira brenda pritshmërive normale, të shpëton nga zhgënjimi. Gjithësesi ka faktorë tjerë, por kam qen ‘me fat’. ?

Jena kalamoj Durrsi o cun halle??
Jena tmire te dashur por ndurres sna ka dal kurr nai king ne te trregojm venin si ta kerkosh prz flas per brumin e mire se pyll pa derra ska ❤️

• Përqafime
Reactions: .
Faleminderit, gjithashtu.
Tani si i thonë: gojën dhe syrin edhe Zoti i krijoi gropë, nuk mbushen asnjëherë. Por të kesh ëndrra e dëshira brenda pritshmërive normale, të shpëton nga zhgënjimi. Gjithësesi ka faktorë tjerë, por kam qen ‘me fat’. ?
Po edhe huna @Noah ke harruar hunden qe ka honger 3 anije peshkimi edhe spaska fun ?

Nese do rikthehesha ne te kaluaren,besoj qe njejt do ndodhte,kushtu qe mendoj se ajo cka kaluar eshte ber ne menyren me te mir te mundshme qe kam menduar un,dhe ajo cka mund te ndryshoj eshte me te ardhmen

Po ka pas raste qe kam dhene me shume sec kane merituar,ka raste qe jam sjelle me keq sec duhej.
Gjera qe sot do i beja ndryshe,gjithmone ka dicka qe ngel pa bere ose qe mund te behej ndryshe.

Nese do rikthehesha ne te kaluaren,besoj qe njejt do ndodhte,kushtu qe mendoj se ajo cka kaluar eshte ber ne menyren me te mir te mundshme qe kam menduar un,dhe ajo cka mund te ndryshoj eshte me te ardhmen
Qdo hap e segment ne jet le te jet me mbarësi gjithnje Respekte?

Back
Lartë