E mira qoft me ty gjithnje?Se di, e dua veten per kete qe jam dhe per vendimet e mia.
Sepse jam merzitur ne fillim, por me vone kam kuptuar se kam bere mire?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E mira qoft me ty gjithnje?Se di, e dua veten per kete qe jam dhe per vendimet e mia.
Sepse jam merzitur ne fillim, por me vone kam kuptuar se kam bere mire?
As nuk e boj se mor per dobsi respektin eshte nji nga gjonat qe e urrej te perfitoj ose ma lyo vet ose une ste them gjo ???????? mashtrus se ke bo kurr e per kete te respektoj me teper.
Jena kalamoj Durrsi o cun halle??Ti je qeveri nvete me
Pelqen sepse je femer qe lun sulm pritje edhe din te mbash qendrrueshmeri respekte goca dajes te perqafoj ??
Ahaha epo e shikon?As nuk e boj se mor per dobsi respektin eshte nji nga gjonat qe e urrej te perfitoj ose ma lyo vet ose une ste them gjo ???
Faleminderit, gjithashtu.Deri më tani gjithqka e kompletuar???? Gz ishalla gjithnjë dhe më tutje tjet kshtu RESPEKTE?
Jena tmire te dashur por ndurres sna ka dal kurr nai king ne te trregojm venin si ta kerkosh prz flas per brumin e mire se pyll pa derra skaJena kalamoj Durrsi o cun halle??
Faleminderit, gjithashtu?E mira qoft me ty gjithnje?
Po edhe huna @Noah ke harruar hunden qe ka honger 3 anije peshkimi edhe spaska fun ?Faleminderit, gjithashtu.
Tani si i thonë: gojën dhe syrin edhe Zoti i krijoi gropë, nuk mbushen asnjëherë. Por të kesh ëndrra e dëshira brenda pritshmërive normale, të shpëton nga zhgënjimi. Gjithësesi ka faktorë tjerë, por kam qen ‘me fat’. ?
I ke me covid?Boten do ktheja permbys per te mbrojtur prinderit nga covid-19
Per bess ke te drejt PRINDERIT jan gjithqka ??Boten do ktheja permbys per te mbrojtur prinderit nga covid-19
Qdo hap e segment ne jet le te jet me mbarësi gjithnje Respekte?Nese do rikthehesha ne te kaluaren,besoj qe njejt do ndodhte,kushtu qe mendoj se ajo cka kaluar eshte ber ne menyren me te mir te mundshme qe kam menduar un,dhe ajo cka mund te ndryshoj eshte me te ardhmen
Ah xhan ?I ke me covid?
Me vjen keq...Ah xhan ?
Ke humbur njeri?Ah xhan ?
BabinKe humbur njeri?
Aman se jam ne pune sonte haahhaahahah ??Po edhe huna @Noah ke harruar hunden qe ka honger 3 anije peshkimi edhe spaska fun ?
Ngushellime vlla.Babin