• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kujt do ti thonit naten e mire me 1 puthje

Po bo tparin ijer me terezi ishalla zoti moll ta bo mar tbosh 20 fmija eshte bereqet labo po ti je shalthat ku ke men me bo fmi ti ? ti je tu vujt me ato latinet anej qe kur i kujtoj mqan dhemra ?
Hahahahha u plakem zemra ?duhet nashti :p latinet jan papapap po sja dredh nuses se e du fort ?

Hhhahhhajaj eshte ps ky miku
Korcar bir ***** eshte edhe pijanec muti po nuk piu nuk flet po ate me shaftin ne vlore e ke pa eshte nji bir kumlle si puna ktit qe shko me taku shokun e ushtrise e zbukuro shafti te vidjo por ashu i ka nodh nfillim ?

Nuk e kuptoj si shprehje që të përgjigjem drejtë ?‍♀️
Përndryshe e blej kosin të gatshëm. Pastaj DK ka rrugët e mbyllura që ta dërgoj me postë ?
Zene se jemi komshi kur kerkohet far kosi jepet nji filxhon me kos ska rendesi i hapet apo i mbyllet ? por thuj na gjith kosin se fjala mire e man robin gjalle. Rruget jan myll per njerezit jo per alienet si puna jon ?

Zene se jemi komshi kur kerkohet far kosi jepet nji filxhon me kos ska rendesi i hapet apo i mbyllet ? por thuj na gjith kosin se fjala mire e man robin gjalle. Rruget jan myll per njerezit jo per alienet si puna jon ?
Tani mbasi i sqaruam, po të jap edhe kos me fruta jo vetëm natyral. Më ka qëllu në frigorifer ?

Tani mbasi i sqaruam, po të jap edhe kos me fruta jo vetëm natyral. Më ka qëllu në frigorifer ?
O ti bofsh hajer ta patsha borxh ? fëlëmë shumë ? do i got ven tbome nga une sjam nai mjeshter por e boj pa hile ?

O ti bofsh hajer ta patsha borxh ? fëlëmë shumë ? do i got ven tbome nga une sjam nai mjeshter por e boj pa hile ?
Faleminderit edhe ty.
Kam tolerancë të vogël të alkolit ?
Po qëlloi Rosé, do e pija një gllënjkë për hatër e për mirësjellje ?

Faleminderit edhe ty.
Kam tolerancë të vogël të alkolit ?
Po qëlloi Rosé, do e pija një gllënjkë për hatër e për mirësjellje ?
Qeke vigjilente ? po skisha qellim perfitimi thash po tjap icik ta provosh te thush neser a shet si kjo vera ? po rose eshte edhe po sqe e boj une veres bardh i hull pak aceto del rose ?

Qeke vigjilente ? po skisha qellim perfitimi thash po tjap icik ta provosh te thush neser a shet si kjo vera ? po rose eshte edhe po sqe e boj une veres bardh i hull pak aceto del rose ?
Po të isha vigjilente do thoja faleminderit por jo faleminderit. Do thoja e shëndeshme.
Ma ke borxh pra këtë lloj Rosé për kosin me fruta ?
Natën e mirë dhe faleminderit për sonte ?

Back
Lartë