Hahahahha u plakem zemra ?duhet nashtiPo bo tparin ijer me terezi ishalla zoti moll ta bo mar tbosh 20 fmija eshte bereqet labo po ti je shalthat ku ke men me bo fmi ti ? ti je tu vujt me ato latinet anej qe kur i kujtoj mqan dhemra ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahha u plakem zemra ?duhet nashtiPo bo tparin ijer me terezi ishalla zoti moll ta bo mar tbosh 20 fmija eshte bereqet labo po ti je shalthat ku ke men me bo fmi ti ? ti je tu vujt me ato latinet anej qe kur i kujtoj mqan dhemra ?
Hoxha nour labi kjo eshte jeta jone vllai tjerat si tjet kismetHahahahha u plakem zemra ?duhet nashtilatinet jan papapap po sja dredh nuses se e du fort ?
Hoxha nour labi kjo eshte jeta jone vllai tjerat si tjet kismet
View attachment 78493
????? eshtei moll fare po me ate kur kalo orgazem eshte ***** fare ???
?????mka mek me kto barcoletat????? eshtei moll fare po me ate kur kalo orgazem eshte * fare ???
Ishalla e gjej prz ta tregoj?????mka mek me kto barcoletat
Hhhahhhajaj eshte ps ky miku
Korcar bir ***** eshte edhe pijanec muti po nuk piu nuk flet po ate me shaftin ne vlore e ke pa eshte nji bir kumlle si puna ktit qe shko me taku shokun e ushtrise e zbukuro shafti te vidjo por ashu i ka nodh nfillim ?Hhhahhhajaj eshte ps ky miku
A ke icik fare kosi tlutem ?Vetes, sepse po nuk deshe veten nuk i don as të tjerët ?
Juve insomniacs pa puthje ?
Nuk e kuptoj si shprehje që të përgjigjem drejtë ?A ke icik fare kosi tlutem ?
Zene se jemi komshi kur kerkohet far kosi jepet nji filxhon me kos ska rendesi i hapet apo i mbyllet ? por thuj na gjith kosin se fjala mire e man robin gjalle. Rruget jan myll per njerezit jo per alienet si puna jon ?Nuk e kuptoj si shprehje që të përgjigjem drejtë ?
Përndryshe e blej kosin të gatshëm. Pastaj DK ka rrugët e mbyllura që ta dërgoj me postë ?
Tani mbasi i sqaruam, po të jap edhe kos me fruta jo vetëm natyral. Më ka qëllu në frigorifer ?Zene se jemi komshi kur kerkohet far kosi jepet nji filxhon me kos ska rendesi i hapet apo i mbyllet ? por thuj na gjith kosin se fjala mire e man robin gjalle. Rruget jan myll per njerezit jo per alienet si puna jon ?
O ti bofsh hajer ta patsha borxh ? fëlëmë shumë ? do i got ven tbome nga une sjam nai mjeshter por e boj pa hile ?Tani mbasi i sqaruam, po të jap edhe kos me fruta jo vetëm natyral. Më ka qëllu në frigorifer ?
Faleminderit edhe ty.O ti bofsh hajer ta patsha borxh ? fëlëmë shumë ? do i got ven tbome nga une sjam nai mjeshter por e boj pa hile ?
Qeke vigjilente ? po skisha qellim perfitimi thash po tjap icik ta provosh te thush neser a shet si kjo vera ? po rose eshte edhe po sqe e boj une veres bardh i hull pak aceto del rose ?Faleminderit edhe ty.
Kam tolerancë të vogël të alkolit ?
Po qëlloi Rosé, do e pija një gllënjkë për hatër e për mirësjellje ?
Po të isha vigjilente do thoja faleminderit por jo faleminderit. Do thoja e shëndeshme.Qeke vigjilente ? po skisha qellim perfitimi thash po tjap icik ta provosh te thush neser a shet si kjo vera ? po rose eshte edhe po sqe e boj une veres bardh i hull pak aceto del rose ?
Naten e mire ?Po të isha vigjilente do thoja faleminderit por jo faleminderit. Do thoja e shëndeshme.
Ma ke borxh pra këtë lloj Rosé për kosin me fruta ?
Natën e mirë dhe faleminderit për sonte ?