Negative dhe pozitive të duket marrëdhënia ime ?Nuk po te ngacmoj.
Qenke akoma ne maredhenie dipolare ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Negative dhe pozitive të duket marrëdhënia ime ?Nuk po te ngacmoj.
Qenke akoma ne maredhenie dipolare ?
Ooooo ka ik nga truni them seshte mo i njejt
Edhe sot kur me sheff sme njeh.
Ja qe per te kshu ishte pra.Po truri kokerr gruri eshte. Neser te iken ty ose mua.
Kjo nuk ka lidhje me dashurine e perjetshme.
Ashtu esht zemerUne mendoj qe dashuria nuk ekziston.
Eshte thjesht nje pelqim i momentin qe me kalimin e kohes zbehet... Nuk mund te hash cdo dite groshe. ?
Hahet si joUne mendoj qe dashuria nuk ekziston.
Eshte thjesht nje pelqim i momentin qe me kalimin e kohes zbehet... Nuk mund te hash cdo dite groshe. ?
Negative dhe pozitive të duket marrëdhënia ime ?
Hahet nga halli po he ?Hahet si jo![]()
Sheeee sheeeeeeUne mendoj qe dashuria nuk ekziston.
Jo joHahet nga halli po he ?
Ti rri rri e ha nonje thel shalqi ?Une mendoj qe dashuria nuk ekziston.
Java iken, muaji iken , ikin dhe ca vite. Pastaj do te hash ndonje sallam, veze, naj domate, kastravec e kshu gjonash ?Jo jo
Iheer i heedh selino
Her karrota
Her speca
Iku java.
Mos ma qaj hallin, mjafton që brënda një dite përjetoj e 4 stinë, rëndësi ka që kam ku e ngrof?Here me duket vjeshte, here pranvere e here dimer.
Megjithate kjo eshte e bukura, ka larmi stinesh.
Por, rendesi ka mos te jete me shume dimer, se pastaj mardhif e ftohesh?
Ti duhet te jesh guzhunjere mir ma mer mendja ?Jo jo
Iheer i heedh selino
Her karrota
Her speca
Iku java.
Pse budalle jam un te ha grosh? ?Ti rri rri e ha nonje thel shalqi ?
Ehhh kush flet oooooj ti. Qe ke krejt mendim tjt??Pse budalle jam un te ha grosh? ?
Mos ma qaj hallin, mjafton që brënda një dite përjetoj e 4 stinë, rëndësi ka që kam ku e ngrof?
Ehee.Ehhh kush flet oooooj ti. Qe ke krejt mendim tjt??