Anej ske byc ti je i turpshem?Te lutem mos ma bastardo temen , hec tani kalojme andej nga temat e tua +18 ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Anej ske byc ti je i turpshem?Te lutem mos ma bastardo temen , hec tani kalojme andej nga temat e tua +18 ??
Ske faj deri diku ..punoj me vajgur une , ama po u ndeza ..e ke parasysh Ceken e beratit si i ben turinjt kur thote yppp xhixhiiiiiiiiiii , ashtu fiks e une ?Anej ske byc ti je i turpshem?
????????????Ske faj deri diku ..punoj me vajgur une , ama po u ndeza ..e ke parasysh Ceken e beratit si i ben turinjt kur thote yppp xhixhiiiiiiiiiii , ashtu fiks e une ?
Ke te besh me Naimin ti ?Meshkujt jane si bleta, do duhet te bredhin lule me lule per pak nektar.
Ligj i natyres!
Jo te gjitheMeshkujt jane si bleta, do duhet te bredhin lule me lule per pak nektar.
Ligj i natyres!
Ke te besh me Naimin ti ?![]()
Jo te gjithe☺☺
Sme ka dhen askush mendim jo.Me ate mendje fli!
Qenka me fat ai qe paske kete mendim.
Sme ka dhen askush mendim jo.
Ke dhe nga ata meshkuj qe duan vetem nji ?
Ka pra,pse se pranon ??Po po, vazhdo mendo keshtu.
Ka pra,pse se pranon ??
Ka re me beso.Po me la po, ka.
Po varet...
Ndonjëherë nuk duam.apo durojmë as veten e jo më personin në krah
Thjesht mirëkuptim e durim, në situata të tilla, luhatje ka çdo marrdhënie, thjesht nga indiferentizmi dhe krenaria të mos vdesë..
Ke te drejt shpirtSme ka dhen askush mendim jo.
Ke dhe nga ata meshkuj qe duan vetem nji ?
Ka re me beso.
Dikush qe me deshi shume,eshte beqar edhe sot e kesaj dite. Kam vendos me shku ne xhami te laj mekatet????
Ca toke ka punu re,ai ka ik per lesh.???Hahahahahahha
Po me la po, fakti qe eshte beqar nuk do te thote qe nuk e punon token.
Ca toke ka punu re,ai ka ik per lesh.???
Ooooo ka ik nga truni them seshte mo i njejtI ke mbajt pishtarin ti?