A bon me dit si jane se fort kurjoz mbone?Un natyrale jam brune por e ngjyrosur e bjonde quhem?
Se harroum temen ,,brunet jan shum
Ashtuu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A bon me dit si jane se fort kurjoz mbone?Un natyrale jam brune por e ngjyrosur e bjonde quhem?
Se harroum temen ,,brunet jan shum
Ashtuu ??
Aman ku te shkoj me shume? Po kputet shigjeta ??jhahahahahahaha cke mer te shtiva nezin me dasht ma shum aa![]()
ahahahahahahahahahha loooooooool ahhh moj @Bjondina2019 ci ke bo cunaveeeeeAman ku te shkoj me shume? Po kputet shigjeta ??
Kjo pytje eshte per brunet jo per mu?A bon me dit si jane se fort kurjoz mbone?
Po kerkoja te dija mendimin tend pasi e le ngjys?Kjo pytje eshte per brunet jo per mu?
Me thuaj nje gje qar ku kam ber hmmmm.ahahahahahahahahahha loooooooool ahhh moj @Bjondina2019 ci ke bo cunaveeeee![]()
I mazhdrroj gollaj ja shif me ty sa koh u bom as e kena lag asigjo ?? ika zyrich me priti @Bjondina2019 mes tmirave ???Paç fat ?
Ckemi si po kalon? Doja me te bo nji pyetje? Mundem? ?Me thuaj nje gje qar ku kam ber hmmmm.
hahahahahahaha asigjo o zmr , ti na e shto jeten ne ,,, hmmmmmmmMe thuaj nje gje qar ku kam ber hmmmm.
Ik anej e shok cpaskeni qen ? @Claa do e lidhesh llaqin ?hahahahahahaha asigjo o zmr , ti na e shto jeten ne ,,, hmmmmmmm![]()
hjahahahahahahahaha ca bona reeeIk anej e shok cpaskeni qen ? @Claa do e lidhesh llaqin ?
Ja lybe e vlla ?hjahahahahahahahaha ca bona reee![]()
hahahahahahaha jo mer sesht ashtu si mendon ti thjesht i thash cfare mendimi kam per ateJa lybe e vlla ?
Ti bo hmmmm une boj hum hum ???hahahahahahaha jo mer sesht ashtu si mendon ti thjesht i thash cfare mendimi kam per ate
hmmmmmmmmmmm![]()
Jo me se une kom 200 huqe ? une ja msoj asajt nji huq tvi te jetoj ktu me mue @Bjondina2019 kur te jesh gati mbo zyle tvi tmor me pajton pa kale ?
hajt ishalla me tmiraJo me se une kom 200 huqe ? une ja msoj asajt nji huq tvi te jetoj ktu me mue @Bjondina2019 kur te jesh gati mbo zyle tvi tmor me pajton pa kale ?
Bofsh hajer ???????hajt ishalla me tmira![]()
Jam gay?@NOUR hajd se te doli fati