• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me mire .... ?

Jo se sankohet njeri pa merak ti shiko naj gje kenaq syrin e shiko e be per doren me von ?

Une u kenaqa ?

Po e u ankuan s'eshte se e rruj fort per fjale ?
Ne marrin vemendje nga temat e mia ca njerez, te rrine 24/7 ketu... ?

Une u kenaqa ?

Kush janë këta njerez vallë? A sjemi te gjithë për këtë punë? Për tu dhënë vëmendje temave? E pse jo e personave?
Pse me sponde?

Une u kenaqa ?

Dmth i paske ren ? per sot ktu e llive mhb gjithsecili i di vete punet e veta ca ben kur i ben e si i ben pastaj une mund te fle e ktu se ha pi rri skam obligime ti qe punon maybe ske kohe kshu qe mos mi gacmo bashkvuajtsit ktu

Dmth i paske ren ? per sot ktu e llive mhb gjithsecili i di vete punet e veta ca ben kur i ben e si i ben pastaj une mund te fle e ktu se ha pi rri skam obligime ti qe punon maybe ske kohe kshu qe mos mi gacmo bashkvuajtsit ktu

E mire ne krah tendin ? fal u qofshin ? punen e bej cdohere kur t'ma ka qejfi ?

Back
Lartë