Pranaj fola per gjumin, menova po vje po me tund icik.Si qenka kjo tema
Stë lenka popi me ra ntokë
Nuk është e thënë tna i kthesh qokat o loli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pranaj fola per gjumin, menova po vje po me tund icik.Si qenka kjo tema
Stë lenka popi me ra ntokë
Nuk është e thënë tna i kthesh qokat o loli ?
Ahahahahahah sa e pa cic je pupypyp njesoj me muaPeshk eshte e Ai mer ? se si leviz ne doren time uf ?
Jo që stë ve në gjumë loli po të mbanka në ajër lale??Pranaj fola per gjumin, menova po vje po me tund icik.![]()
Ahahahahahah sa e pa cic je pupypyp njesoj me mua
Jo se sankohet njeri pa merak ti shiko naj gje kenaq syrin e shiko e be per doren me von ?Hahahahahahahahahaahhaha s'jam pa gj jo se po na ankohen lagjja qe morrem vemendjen e tyre ?
Jo se sankohet njeri pa merak ti shiko naj gje kenaq syrin e shiko e be per doren me von ?
Kush janë këta njerez vallë? A sjemi te gjithë për këtë punë? Për tu dhënë vëmendje temave? E pse jo e personave?Une u kenaqa ?
Po e u ankuan s'eshte se e rruj fort per fjale ?
Ne marrin vemendje nga temat e mia ca njerez, te rrine 24/7 ketu... ?
Dmth i paske ren ? per sot ktu e llive mhb gjithsecili i di vete punet e veta ca ben kur i ben e si i ben pastaj une mund te fle e ktu se ha pi rri skam obligime ti qe punon maybe ske kohe kshu qe mos mi gacmo bashkvuajtsit ktuUne u kenaqa ?
Po e u ankuan s'eshte se e rruj fort per fjale ?
Ne marrin vemendje nga temat e mia ca njerez, te rrine 24/7 ketu... ?
Dmth i paske ren ? per sot ktu e llive mhb gjithsecili i di vete punet e veta ca ben kur i ben e si i ben pastaj une mund te fle e ktu se ha pi rri skam obligime ti qe punon maybe ske kohe kshu qe mos mi gacmo bashkvuajtsit ktu
Eo mire ti e di ?vetem kujdes thonjt se do i thyesh mos puno shum ?E mire ne krah tendin ? fal u qofshin ? punen e bej cdohere kur t'ma ka qejfi ?
Eo mire ti e di ?vetem kujdes thonjt se do i thyesh mos puno shum ?
Une skam as thonj ?plus kam ca thyej ? mka fal zoti me 12.7Me mire ti thyesh ne pune tate se ne pune te huaja hahahahah ??
Hiqe e vej i ???????? te gajasemiMe mire... te qesh @NOUR se u keput... ?
Hiqe e vej i ???????? te gajasemi
?????u vu thua epo u kry pse sthua ti dolem nga situatAJa se i vune ti njejt me rendsi u vu ?