• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Paragjykim.........!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Atehere: Tema ka kte funksion.

Sa e paragjykoni antarin lart jush.
Dhe per cfare!

Dhe mos thoni sjam paragjykues e derrci,verrci,se si ha njeri kto.

Duke qen se personalisht une jam paragjykuar shume ketu,per shkak te temave Libido,dhe mendimit te lire e pa komplx qe kam.
Shpesh ose pothuajse gjithmon kan ngaterruar Temat e mia libido me mendimet e mia,dhe jan nderlidhur me mua si person,gje qe ska piken e lidhjes.
Sdua ti bie me gjate,qe kshu jepni mendimin tuaj,per antarin lart jush gooooo.......??

Eshte ngacalaq shume me vajzat,me mu e tepron?? respekti eshte reciprok.✌️

Skam paragjykuar asnjeri nese se njof ! Jam tip qe paragjykoj vetem ne rast se bej disa biseda ose disa tema dhe shof pergjigjet aty mund te jap nje mendim !

Atehere: Tema ka kte funksion.

Sa e paragjykoni antarin lart jush.
Dhe per cfare!

Dhe mos thoni sjam paragjykues e derrci,verrci,se si ha njeri kto.

Duke qen se personalisht une jam paragjykuar shume ketu,per shkak te temave Libido,dhe mendimit te lire e pa komplx qe kam.
Shpesh ose pothuajse gjithmon kan ngaterruar Temat e mia libido me mendimet e mia,dhe jan nderlidhur me mua si person,gje qe ska piken e lidhjes.
Sdua ti bie me gjate,qe kshu jepni mendimin tuaj,per antarin lart jush gooooo.......??
Qe nuk e ruan lekun edhe pse mdon mu me shume se veten ?

@Anabella tkam paragjyku si menje madhe por je dhe pike mori fund cdogje :p
e dyta je teper plake me u mor me chat e me forum ik mil lopen nashti :p

Ket e paragjykoj
1.Ska pik edukate
2.Ka super fjalor tkeq
3.Sdi si tsillet
4.Esht I papergjegjshem
DMth ket e gjykoj per ate qe esht !

Back
Lartë