Jo zemra jo ,at siper teje?Mu? ?
SI ke kto tkqija ti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo zemra jo ,at siper teje?Mu? ?
urdhero pergjigje e sakte nga ana jote oj stergjysheOooooo ti ma rrufsh leshin e komes mu qorr.
kur tmushesh moshen hajde flasim me xhaxhin ok ik tani se sa vjece je ti une kam cunin kuptojeKet e paragjykoj
1.Ska pik edukate
2.Ka super fjalor tkeq
3.Sdi si tsillet
4.Esht I papergjegjshem
DMth ket e gjykoj per ate qe esht !
As qe me intereso,ke cunin apo jokur tmushesh moshen hajde flasim me xhaxhin ok ik tani se sa vjece je ti une kam cunin kuptoje
Ma rruf dhe iher prsurdhero pergjigje e sakte nga ana jote oj stergjyshe![]()
qorre flasim nese je lessbike se mpelqejne lessbiketMa rruf dhe iher prs
Pa ti zberthy ijer ato telat e ngrirjes se aty do i kesh fut ??? mos u bo merak se eshte kovidi neper kom nuk kaloj dot kufirin ????Vallaj lek kesh spara mbaj jan ke teta bankomati???
Hahahahahhaahahahaaahahhaha tipso tu kan fiksu frigoriferet e mi pash zoti full rrin po jo me lekPa ti zberthy ijer ato telat e ngrirjes se aty do i kesh fut ??? mos u bo merak se eshte kovidi neper kom nuk kaloj dot kufirin ????
Mu vec qefi mbohet po beja shaka ????Hahahahahhaahahahaaahahhaha tipso tu kan fiksu frigoriferet e mi pash zoti full rrin po jo me lek
Ahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahah ooo ty tkam jet une????Se njoh kte (kur tdali ndonje nga dashnort e mi me bej zile) ?
Se rruj kush m gjykon o bello se asnje jasht germave sme njeh dhe dheeee e forta qe gishtat prekin germat dhe jo TRURI! Nganiher dalim jasht vetes por per moral ska ngel neti qe te tregojme moralin kshu qe BELLO ato qe i thirr trrujn ty nxiri dhe nga une (e pse un e rruj per dashnort se sdu tu shpifi syt) ?? plasniiiiiiiiiii tgjith ju tjert ?
Mua ??Po mendoj ke te paragjykoj ???