• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bëni punë shtëpie?

Në mos i bëfsha ditën i bëj natën dhe nuk zej rehat nëse nuk pastroj.
Smë shijon e ndenjura rehat nëse nuk kam pastruar- gatuar.
Dhe një ditë në javë i hy me themel, pasi gjërat që i kam prekur përciptas gjatë javës më duhet ti pastroj.
Ka femra plot që se vejnë ujin në zjarr fare në lidhje me shtëpinë dhe unë kam të tilla në punë plot, ku përdorin enë plastike për të evituar larjen e tyre.
Ka plot app 70% e gocave sot ?

epo punet vet i bejm kush na ben,,me gocat shqiptare ska,edhe ku do qe shkojn/jetojn mbetet i njeti mentalitet i puneve gatimit prap din ta bejn,(fls per shumicen se ke dhe nga ata qe sdin duret e veta ti lajn)

Me mban mami me ledhe si kalama ?
Pak pun bej n shpi them t drejten.. Se kur sjam n orar pune zgjedh ti perkushtohem zemerushes se po ndejtem m sh se 6 or pa u par na hyn malinkonija dhe perqafohemi si me qen 6 jav...
Merrem me pun t vogla dhe t shpejta.
Por... Me mungon t kem shpin time ??
Nese.. V.l.. muhabetit sme kupton njeri

Pak pun bej n shpi them t drejten.. Se kur sjam n orar pune zgjedh ti perkushtohem zemerushes se po ndejtem m sh se 6 or pa u par na hyn malinkonija dhe perqafohemi si me qen 6 jav...
Ndersa unë do thoja, lum si ty që ke ledhe nga mami. Ka të tjerë ( si unë) që jeta sna ka dhënë mundësinë e ledheve?

Dhe une te kam zili ??

Normal kjo eshte e demosdosme per gjdo njeri nuk them perfekt por besoj ja dal shum mir nket drejtim pastrimi apo gatimi eshte dhe edukat.

Normal kjo eshte e demosdosme per gjdo njeri nuk them perfekt por besoj ja dal shum mir nket drejtim pastrimi apo gatimi eshte dhe edukat.
A tvi une tgatuj per ty ?

Back
Lartë