• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bëni punë shtëpie?

Po ti kte thuj qe gjate javes gatu burri :p fund jav kur e kam une me gatu dalim restorant :p jo qe ha vec fundjave :p
Pse ore te gjitha sekretet do i tregoj une ktu...?.??

Yyy edhe me 40 temperatur,vec kur ve termometrin e shikon e me con me vrap urgjenc.
Po ti sdukeshe semur tha,epo ne jemi gra thash sbejm si burra per cik grip ??

I luj fenë

Un po sepse normal të jetosh në një vend të huaj do s'do do i bësh. Ca fati ka me pas ajo që do më Mari mua ?

Vec lavatrice
hekurosje e pastrim s'di
s'dua ndoshta,e as me eshte kerkuar
por ne kuzhine rri e gjithe diten. ;)
Kjo ndodh kur harmonizohet mendja
shpirti
e punet e mia. :D

Tjerat pune qe anashkaloj
me jane merzit nga vitet e emigrimit. :)

Normal tgjitha bej pastroj hekuros pergadis etj etj eshte e Natyrshme kush me shum e kush me pak po ja dalim .

Bej pune si jo
Vec nenen kam dhe i vij ne ndihme ndonjihere
Pse jo.
Dmth. Enet. Mar pluhrat. I kaloj noi lecke ballkonit. Seshte per ulje.... mashkulli ideal duhet te jete i gjithanshem....

Back
Lartë