ti tboke me majasill hahahahahahahPo mar di, kertolla, makrona, vez, tost, di me ba edhe pilaf her mir e her keq ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti tboke me majasill hahahahahahahPo mar di, kertolla, makrona, vez, tost, di me ba edhe pilaf her mir e her keq ??
Aaa kuku sa mir asht ???? jo mar çf purit ma mir se ai ??? po a i han ve ?????????????????????Si e ben pulafin si ke puri ?
Po sallat me molla tarta ban ti
Ça asht majasillti tboke me majasill hahahahahahah
shikoje ne google hahahahahaÇa asht majasill
Edhe ma te mira se ke Amerika?Aaa kuku sa mir asht ???? jo mar çf purit ma mir se ai ??? po a i han ve ?????????????????????
Nje njeri qe nuk do veten ?Mbi gjithcka te duash veten, askush nuk do ta bej per ty?
Unë ja kaloj shef Renatos ????Edhe ma te mira se ke Amerika?
Pergjigje brilante?Nje njeri qe nuk do veten ?
Eshte nje njeri qe nuk i hun ne pun kurrkujt
Ti ishe beqare?Unë ja kaloj shef Renatos ????
Ne kat te 5 e kam shpine, kshu mire duketMire eshte kur rri lart apo jo @Fiore ?
????? për Lezh ishe ??hojde se edhe nji na duhejTi ishe beqare?
Vdekshin zogat hoo! Kur ben ti seriozinNje njeri qe nuk do veten ?
Eshte nje njeri qe nuk i hun ne pun kurrkujt
Qyajaaaaa ça ishte ajo iii ????shikoje ne google hahahahaha
Lezhjon trehun????? për Lezh ishe ??hojde se edhe nji na duhej
Line ma.Vdekshin zogat hoo! Kur ben ti seriozin![]()
Pas???Lezhjon trehun
E shkodron terun nuk ka
Nuk mu pergj ?
ajo behet kur han kertolla vez dhe gjera qe gatuje ti ahahahhahahahahQyajaaaaa ça ishte ajo iii ????
PO si nk e di , ti je si ai mhb i te lagmesLine ma.
une jam si te jet muhabet e di ti ?
Po kishe dhe kuren çke ti ??ajo behet kur han kertolla vez dhe gjera qe gatuje ti ahahahhahahahah