Ehh medet ?? ça po lexoje mira esht te kesh 3 gra e bon jeten parajs ne toke, i ke te gjitha ca duhen nji e man puntore te hekurosi nji e mer sexy dhe nji te bukur <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehh medet ?? ça po lexoje mira esht te kesh 3 gra e bon jeten parajs ne toke, i ke te gjitha ca duhen nji e man puntore te hekurosi nji e mer sexy dhe nji te bukur <3
Kam pershtypjen qe ti je ajo puntorja ???Ehh medet ?? ça po lexoj
Ti se kupton ate qe lexon. Nuk jam i drejt perdrejt ne ate qe themEhh medet ?? ça po lexoj
Ti se kupton ate qe lexon. Nuk jam i drejt perdrejt ne ate qe them
Atë që ti ke shkru lexova ? me mua jo sarkazem!!?Ti se kupton ate qe lexon. Nuk jam i drejt perdrejt ne ate qe them
do te thot qe femra esht ajo qe duhet dhe esht mir te ket 3 virtyteAtë që ti ke shkru lexova ? me mua jo sarkazem!!?
3 në1 ?do te thot qe femra esht ajo qe duhet dhe esht mir te ket 3 virtyte![]()
Unë jam puntorja por dhe ajo e pavaruna, , jam ajo që duhet e dua të jem ? ???Kam pershtypjen qe ti je ajo puntorja ???
sdi gje un ti e the3 në1 ?
Shtoje dhe nja dy cilësi ,,e pavarur, lider.??sdi gje un ti e the![]()
jo se me i shtu dhe dy tjera rri beqo se ska kurr ashtuShtoje dhe nja dy cilësi ,,e pavarur, lider.??
Ahahahahahahaahah po ka, sigurisht ka dhe ta siguroj që ka...jo se me i shtu dhe dy tjera rri beqo se ska kurr ashtu
pse nuk thua , ti je kandidatja ime per grua dmth e tretaAhahahahahahaahah po ka, sigurisht ka dhe ta siguroj që ka...
Ka femra epo poqese nk ka unë pra do jem ????
Por sjm e bukur???????hihhi ???pse nuk thua , ti je kandidatja ime per grua dmth e treta![]()
kam te bukur te parenPor sjm e bukur???????hihhi ???
??????kam te bukur te paren![]()
brun jam??????
A je brun ti ?????????nëse nk je brun hiqe mensh ??
Po mar di, kertolla, makrona, vez, tost, di me ba edhe pilaf her mir e her keq ??brun jama din me gatu gjona te mira ti ?
![]()
Si e ben pulafin si ke puri ?Po mar di, kertolla, makrona, vez, tost, di me ba edhe pilaf her mir e her keq ??