• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur bota eshte kunder jush, si reagoni?

So nevoja me e udh dy her qe te experimentosh.? do te lutesha qe kur te hapesh nje tem,jepi dhe kuptimin ok xhan? ?
@ANABELA po ca te bej une qe nuk kuptoni ju ?
Se bej shaka as e di si eshte postuar dy here, nese e ve re dicka te tille reduktoje, dmth fshije nje dhe mbaron aty ???

tu dashka nje numur me i madh tek syzet hahah qe te ngaterrosh eduartin me nikon
@Nikoo e ngaterrova emrin na mo na ti ????? ??
Kot nuk thone shikon mendja dhe jo syri, e ndoshta nga qe debatoi kot me mua? e kisha mendjen ti thoja ashtu ??
O Zot sa kam qeshur!
Na eisai kala file mou?

O gjithcka o asgje ?
Un jam msuar keq skam qef t jem pjes e listes se flerteve virtuale e ky skupton... Pyte nje her sa ka pa trokit n der??? Vjen robi ta pin nje kafe... Pyt si je si sje??? Ky hic... Mos vall esht si dhelpra me rrushin ????? Si mendon marsi???

Un jam msuar keq skam qef t jem pjes e listes se flerteve virtuale e ky skupton... Pyte nje her sa ka pa trokit n der??? Vjen robi ta pin nje kafe... Pyt si je si sje??? Ky hic... Mos vall esht si dhelpra me rrushin ????? Si mendon marsi???
Nga koha qe kuptova se s'te arrija dot

ika si ai me bishtin ndershale ?:D

@anna ana nese e ke per nje pakic qe ti e quan "bote" ateher thjesht mjafton te rrish me 50% tjetr qe nuk esht kunder teje.

Jeta esht e bukur shijoje, mos ju jep vlersim, midhjeve qe jan transformuar ne human.

• Dashuri
Reactions: .
Back
Lartë