Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si fillim duhet te percaktojme se cfare quhet mendja e bukur. Eshte zgjuaresia, apo shpirti i mire dhe bujaria?Cka mendja tregon pamja sjam dakort pasi ka mjaft raste kur ndodh e kunderta
Ti the ndodh e kunderta ne disa rasteKur nje person me pamje jo te bukur mund te ket mendje te bukur prsh
Une se di ku jetoke ti qe spaske njohur dike qe nuk perputhet por ja ta heqim zgjurasine meqe dashke dhe ne baze llogjikes tende i bie qe misset dhe misterat te jen njerzit me bujar dhe me shpirt mire ne bote ndersa shkenctaret nder me pak bujaret dhe shpirtmiretSi fillim duhet te percaktojme se cfare quhet mendja e bukur. Eshte zgjuaresia, apo shpirti i mire dhe bujaria?
Sido qe te jete, duhet pak kohe per ta njohur e kuptuar nje njeri se si eshte.
Une s'kam njohur ndonje njeri qe nuk i perputhet pamja e jashtme me mendjen/shpirtin qe ka.
Jo per te gjithe, sesht e thene qe dikush qe ska pamje te bukur te jet njeri i keqT
Ti the ndodh e kunderta ne disa raste
Por shum ftyra trefon ate cka ka shpirti dhe mendje dhe sipas surratin percaktohe disa tipare karakteri n impaktin e par
E brendshmja nuk shfaqet e shpaloset lehte,edhe ka gjasa te kamuflohet per aq kohe sa deshiron ai/ao te kamuflohet.Te shifet e jashtmja sa me pak por me shum ti japim rendesij te mbrenshmes
Po te ishe e shemtut ste folsha@Haters qa po thu ti?
Cna knaqe ???? flm lal ?Ndoshta ne impaktin e pare pamja eshte ajo qe te terheq por qe nuk ka te beje hic me ndjenjat.Nese nje njeri e do,e ndjen edhe sikur me i shemtuari ne bote te jete.Per mos te thene qe te duket yll?
Spaska shanc me ju mbush?Halli osht se e ka kap skleroza ?????
??? e kupto cer halli qy kom un ??Spaska shanc me ju mbush?
Hall te madh paske???? e kupto cer halli qy kom un ??