• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e rëndësishme është në dashuri pamja e jashtme?

Cka mendja tregon pamja sjam dakort pasi ka mjaft raste kur ndodh e kunderta
Si fillim duhet te percaktojme se cfare quhet mendja e bukur. Eshte zgjuaresia, apo shpirti i mire dhe bujaria?
Sido qe te jete, duhet pak kohe per ta njohur e kuptuar nje njeri se si eshte.
Une s'kam njohur ndonje njeri qe nuk i perputhet pamja e jashtme me mendjen/shpirtin qe ka.

T
Kur nje person me pamje jo te bukur mund te ket mendje te bukur prsh
Ti the ndodh e kunderta ne disa raste
Por shum ftyra trefon ate cka ka shpirti dhe mendje dhe sipas surratin percaktohe disa tipare karakteri n impaktin e par

Si fillim duhet te percaktojme se cfare quhet mendja e bukur. Eshte zgjuaresia, apo shpirti i mire dhe bujaria?
Sido qe te jete, duhet pak kohe per ta njohur e kuptuar nje njeri se si eshte.
Une s'kam njohur ndonje njeri qe nuk i perputhet pamja e jashtme me mendjen/shpirtin qe ka.
Une se di ku jetoke ti qe spaske njohur dike qe nuk perputhet por ja ta heqim zgjurasine meqe dashke dhe ne baze llogjikes tende i bie qe misset dhe misterat te jen njerzit me bujar dhe me shpirt mire ne bote ndersa shkenctaret nder me pak bujaret dhe shpirtmiret

T

Ti the ndodh e kunderta ne disa raste
Por shum ftyra trefon ate cka ka shpirti dhe mendje dhe sipas surratin percaktohe disa tipare karakteri n impaktin e par
Jo per te gjithe, sesht e thene qe dikush qe ska pamje te bukur te jet njeri i keq

Po ene ti thush derrit daje nuk shko ai muhabet kshu menoj une edhe me shumtaraqe jam
Msu se hec mare thojn ?????

Te shifet e jashtmja sa me pak por me shum ti japim rendesij te mbrenshmes

Aa prralla me mbret se shum femra kan inat me njera tjetren se pse i dashur jot qenka king enpse mos ta marr dhe un me king se ai
Esht fakt !!?‍♂️
Prandaj disa "femra" shikojn surratin masanej qa njeriu je

Luan rol luan, sepse mund te dashurohesh ne shpirtin e njeriut por, me vone te terhjek ana fizike e dikujt tjeter. Mund te kete perjashtime ndoshta, ama zakonisht keshtu shkon ky muhabet.

Ndoshta ne impaktin e pare pamja eshte ajo qe te terheq por qe nuk ka te beje hic me ndjenjat.Nese nje njeri e do,e ndjen edhe sikur me i shemtuari ne bote te jete.Per mos te thene qe te duket yll?

Back
Lartë