• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqerite qe keni krijuar ne forum

P

Pansophia

Guest
Ne kete teme, i ftoj te gjithe anetaret e forumit qe te ulen e meditojne pak se si forumi netedy e ka trazuar sado pak jeten e tyre. A keni njohur miq e shoke te vjeter ne forum? A keni krijuar shoqeri te re ne forum? A keni rene ne kontakt me shqiptare qe jetojne atu ku ju banoni fale forumit? A eshte forumi nje mjet i mire komunikimi me shqiptaret e shpendare neper bote? Nese do tu duhej te zgjidhnit midis chat dhe forumit, cilin do te preferonit dhe pse? (huazuar si teme)

Jepni mendimet tuaja me poshte :38739

38740

Te them qe me ka trazuar forumi, jo aspak.
Miq:
Kam zene dhe ne real do vecoja @Ledia ndersa jam ne pritje te @Dorina ?? sa ti vej pak punet ne terezi se o e ngarkume. @Dorina nuk harroj une?.
Sa per miq,shok,shoqe keru me forum kam shume,dhe jam e kenaqur per kte. Kam arrit te njoh shume tipe njerezish,karaktere te ndryshme. Dhe pse jo eshte dicka e mire te komunikosh edhe me miq te vjeter,edhe pse sjan me aktiv disa,do doja te riktheheshin serish. Sa per zgjedhjen chat ose forum. Un sdo zgjidhja apo do ndaja,sepse ka miq ne chat te cilet sjan ketu dhe anasjelltas.☺️☺️.
Por mendoj se eshte dicka shume e mire me harxhu disa minuta ne chat e ne forum.

Nje nder njerezit qe do vecoja jane @Opium @molecule qe vertet kemi kaluar situata te ndryshme po prap kemi ruajtur nje stabilitet miqsh, ja vlen te njohesh tipare te ndryshem ne forume/chat meson te integrohesh me ta.
Pa harruar edhe @Zana qe kemi nje kohe te gjate qe ruajme nje respekt maksimal kur flasim per miqte.

Sa per ketu, eshte veshtire te vecoja anetaret pasi shumicen e njoh dhe i vleresoj shume sidomos vajzat ?☺

Nje nder njerezit qe do vecoja jane @Opium @molecule qe vertet kemi kaluar situata te ndryshme po prap kemi ruajtur nje stabilitet miqsh, ja vlen te njohesh tipare te ndryshem ne forume/chat meson te integrohesh me ta.
Pa harruar edhe @Zana qe kemi nje kohe te gjate qe ruajme nje respekt maksimal kur flasim per miqte.

Sa per ketu, eshte veshtire te vecoja anetaret pasi shumicen e njoh dhe i vleresoj shume sidomos vajzat ?☺
Mu sme njef pse genjen ???????

Jam hasur me shumë situata, karaktere, biseda, debate, anëtarë, thashetheme, intriga, miqësi, zbehje shoqërie, ofeza etj etj.
Prapë jam këtu, si ditën e parë.
Kanë ikur disa nga ata antarë që i kisha shumë përzemërt e disa të tjerë i lexoj tek tuk ...
Sot e ka pllakosur një qetësi..por sa të mbarojnë pushimet do kemi valë komentesh..
Shpesh herë them do iki që këtu..e prapë këtu mbeta..kënaqësi të ndaj momente të miat me ju pa përjashtim.
Sa i përket chatit..kam heq dorë përfundimisht..shpresoj të mos i rikthehem më.
Ju përshëndes:)

Forumi me pelqen me shume se cha

Lidhja e jone eshte nje nder me fisniket persa i perket gjithe k’tyre viteve ne virtual... je I vecante & Special per mua dhe do te ngelesh gjithmone...Respekte. ?

... Persa i perket temes, te tjeret shkojne dhe vijne ne pergjithesi.. luftojne qe te gjejne vetveten dhe s’forcohen ne pergjithesi... e per k’te arsye edhe shpeshhere ndryshojne karakterin dhe kjo asgje personale .. por nuk me pelqen ne pergjithesi ... so per k’te arsye lidhjet shkojne vale vale ne pergjithesi .

Forumi definitisht me pelqen me shume se chati, pasi eshte me I gjere dhe mund te shkembesh ide , opinione, sygjerime etj etj .

Ps.. Nje vend special ne zemren time ze edhe @Jetmira , pas tere k’tyre viteve... e cila
Shpeshhere me mungon dhe e dua SHUME. ??

Gjithashtu edhe @Dorina , me terheq .... dhe thelle e thelle kemi krijuar nje special bond ndaj njera tjetres , ne nje kohe kaq te shkurter dhe pas nje vazhdimi lidhjeje te cuditshme ... AMA sot kujdesemi nga thellesia e shpirtit per njera tjetren, pa asnje lloj interesi dhe i uroj gjithe te mirat ne jete . ❤️?

* Eshte edhe dikush tjeter qe me ka lene pershtypje interesante ne pergjithesi ...por k’te do ta ruaj sekret... & Kaq. ?

Ktu kam kaluar shum mir me karaktere te ndryshme por i vlersoj te gjith fundja nje forum esht Shoqeri do vecoja Edhe pse kam ber un shum zhurm por e kam ber per shaka ti acaroja pak por ju respektoj te gjith ???

Nuk mund te vecoj anetaret:):) pasi cdo anetar me ka mesuar dicka:D
Disa te mesojne thjeshtesine:in
Disa te mesojne humorin;)
Te tjere te mesojne sesi te jesh sociale me anetaret e tjere:D
Nuk i ndaj anetaret,i rrespektoj mendimet e tyre:):)
Jo per servilosje po kam mesuar shume nga forumet
Me pelqejne me shume forumet,mesoj dicka me shume:D
Me vjen mire ku vjen casti e anetaret fillojne ta pranojne njeri-tjetrin dhe mendimet e cdo njeriu vleresohen:D:D

Forumin e përdor për të komunikuar me shqiptare anembane botes, por sidomos me ata që jetojnë në Shqipëri. Këta të Shqipërisë janë më origjinalë e shqiptarë, duke qenë se janë edhe në kontakt me jetën dhe gjuhën e atyshme, kurse ata që jetojnë jashtë, në përgjithësi duken të asimiluar, e jo çdo gjë mund të diskutohet me ta.

Për shembull, nuk mund ta kritikosh dot vendin ku jetojnë ata. Shqipërinë mund ta kritikosh sa të duash, nuk u pëlcet shumë, e do t'i bashkohen korit të kritikave, ama po u kritikove vendin ku jetojnë, u bëre armik me ta, sepse kjo është gjëja që u djeg më shumë. Këta tipa zakonisht marrin rolin e patriotit, por në të vërtetë gjëja e vetme që nuk durojnë dot, është t'u kritikosh atdheun e tyre të ri.

Miq nga forumi në jetën reale nuk njoh e nuk kam takuar, kurse miq forumesh janë të paktë. Diçka tjetër që më ka bërë përshtypje me disa anëtarë, është se në forume të tjera nuk kanë shkuar mirë, kurse këtu janë miq.

Çatin nuk e përdor, e madje asnjë lloj forumi tjetër, përveç këtij.

Është një botë virtuale ku çdo njeri mund te flasë pa dorashka, por gjithmonë brenda kornizave te etikës. Kam dhe unë preferencat e mia për ndonjë anëtar/e sigurisht që për hir së vërtetës nuk është se i kam shfaqur këto preferenca pasi jam dhe tip i mbyllur.

Sipas meje

Eshte e kendshme qe ne forum te kesh konfidenca e shoqeri te mirfillte.

Ne totalen i jap nje note pozitive,sepse me kane shoqeruar nder vite forumet,edhe atehere kur ish ndryshe,por probabiliteti eshte tejmase i larte i intrigave,mashtrimeve,keqkuptimeve,keqinterpretimeve,fyerjes,thikes pas shpine.

Kam miqesi qe i kane mbijetuar viteve,edhe cuditerisht ata jane te tille qe pak ndryshim mos them fare s'kane me ate c'ka paraqesin ne forum.

Shpirtrat bosh te deshperuar kam nisur ti nuhas kilometra ne shkronja. ;)

Është një botë virtuale ku çdo njeri mund te flasë pa dorashka, por gjithmonë brenda kornizave te etikës. Kam dhe unë preferencat e mia për ndonjë anëtar/e sigurisht që për hir së vërtetës nuk është se i kam shfaqur këto preferenca pasi jam dhe tip i mbyllur.
Thuaj preferencat, s'ka gjë se je introvert. Mos mendo se justifikohesh ?

Më është shtu lista?

Back
Lartë