• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E dashuron, kupton se eshte e/i martuar do vazhdoni me tej ??

Esht zgjedhje 😁
Padiskutim 😛
Tregojn qe disa femra kur jane shtatzane nepsi i hedh ne gjera ekstreme te tipit lafshen e kaposhit ta han te gjall 🤣
Ashtu dhe dashuria gjithmon rend pas gjerave te veshtira 😛

Ncuk mos hesht dhe fol
Thjesht mos paragjyko dhe mos deno pa ditur hapat qe e cojn cdo individ ne ato zgjedhje 💋
Nese fol do duket paragjykim, nuk besoj se asnje mashkull apo femer e detyron dicka te krijoj mardhenje me njerez te martuar. Kte mendoj une 😁
Nejse se esht bised qe esht bere disa here.

Nese fol do duket paragjykim, nuk besoj se asnje mashkull apo femer e detyron dicka te krijoj mardhenje me njerez te martuar. Kte mendoj une 😁
Nejse se esht bised qe esht bere disa here.
Do te te argumentoja teper gjera por jam beqare dhe nuk e njof ndjesin e gjerave te ndaluara 😛

Back
Lartë