Nejse se sdua te paragjykoj askend, por sme rrihetne pergjithsi kush tradhton e ben se ka ndonje mangesi
spo flas per ato qe jan qeflie edhe e bejne vec per qef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nejse se sdua te paragjykoj askend, por sme rrihetne pergjithsi kush tradhton e ben se ka ndonje mangesi
spo flas per ato qe jan qeflie edhe e bejne vec per qef
kurr mos gjyko dike nese nuk ke ecur ne kepucet e tyrepor sme rrihet![]()
THua te kene hall qe lidhen me te martuar?kurr mos gjyko dike nese nuk ke ecur ne kepucet e tyre![]()
epo ca gjera si kontrollon dot lol por sigurisht mund ti vesh vetes limite mos e shprehesh pershembull lolTHua te kene hall qe lidhen me te martuar?
Une nuk e besoj.
Egzakte keshtu mendoj edhe un,askush nuk eshte i duhuri te gjykoj askend per aq kohe sa nuk di perjetimet dhe rrugetimin e tjetrit.kurr mos gjyko dike nese nuk ke ecur ne kepucet e tyre![]()
Hall eshte edhe ai te duash fort dike qe eshte i/e martuarTHua te kene hall qe lidhen me te martuar?
Une nuk e besoj.
kur kemi qene sja paskemi dit vleren kshu qe shijoje sa te mundesh pzEdhe un qe jam e ndrita![]()
Esht zgjedhjeHall eshte edhe ai te duash fort dike qe eshte i/e martuar![]()
Nejse. Une kam tjeter mendim ju tjeter!epo ca gjera si kontrollon dot lol por sigurisht mund ti vesh vetes limite mos e shprehesh pershembull lol
PadiskutimEsht zgjedhje![]()
Ateher une qenkem shum mbrapa me botenPadiskutim
Tregojn qe disa femra kur jane shtatzane nepsi i hedh ne gjera ekstreme te tipit lafshen e kaposhit ta han te gjall
Ashtu dhe dashuria gjithmon rend pas gjerave te veshtira![]()
Ncuk mos hesht dhe folNejse.![]()
Nese fol do duket paragjykim, nuk besoj se asnje mashkull apo femer e detyron dicka te krijoj mardhenje me njerez te martuar. Kte mendoj uneNcuk mos hesht dhe fol
Thjesht mos paragjyko dhe mos deno pa ditur hapat qe e cojn cdo individ ne ato zgjedhje![]()
Do te te argumentoja teper gjera por jam beqare dhe nuk e njof ndjesin e gjerave te ndaluaraNese fol do duket paragjykim, nuk besoj se asnje mashkull apo femer e detyron dicka te krijoj mardhenje me njerez te martuar. Kte mendoj une
Nejse se esht bised qe esht bere disa here.
ja kjo si na e ben zili ;pDo te te argumentoja teper gjera por jam beqare dhe nuk e njof ndjesin e gjerave te ndaluara![]()
Bazuar ne ca kam pare dhe kaluar vete, shoh qe nje pjese e mire e femrave kan nje tendence pelqimi per djemte e martuarE dashuron, kupton se eshte e/i martuar do vazhdoni me tej ?? Flisni pa dorashka !