Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo tek te gjith, sot e pash te thumbohet me njerenPikerisht. @Qatipi eshte rob qe ka influence pozitive te njerezit.![]()
Ehhhh Mire qe ishte ajo thuaj se desh humba fare.
Eshte e bekuar gocaEhhhh Mire qe ishte ajo thuaj se desh humba fare.![]()
Ashtu dukej por po benim ca leksione jete.Jo tek te gjith, sot e pash te thumbohet me njeren![]()
Jo tek te gjith, sot e pash te thumbohet me njeren![]()
Sdi gje une, ky e tha!Vetem me njeren??
Ti thuj shyqyr qe ka shume pak frekuentim ketu dhe qenka vetem "njera"
Ta njihje ne kohet kur serverat ishin plot, do ngelje me goje hapur![]()
Vetem me njeren??
Ti thuj shyqyr qe ka shume pak frekuentim ketu dhe qenka vetem "njera"
Ta njihje ne kohet kur serverat ishin plot, do ngelje me goje hapur![]()
As une sdi gje per ate kohe nuk ekzistojaSdi gje une, ky e tha!![]()
As une sdi gje per ate kohe nuk ekzistoja![]()
Problemi i punes eshte se @Qatipi eshte gjithmon i zgjuar, shkunde mos e shkund! Dreqen jeni ju dreqen, por pak nga pak kam nis te lakohem!
Rri mire se gati i kam prangat@MrCool mire se erdhe! Hajt tani rruge mbare!![]()
O nuk frigohem nga prangat, une jam nga lagja e atyre 20-ve! Kujtohu!Rri mire se gati i kam prangat![]()
O nuk frigohem nga prangat, une jam nga lagja e atyre 20-ve! Kujtohu!![]()
Bashk!Qofsh me nder
Opo lakohu sa te duash vec mos u perkul se kush te drejton me he tu befsha.Problemi i punes eshte se @Qatipi eshte gjithmon i zgjuar, shkunde mos e shkund! Dreqen jeni ju dreqen, por pak nga pak kam nis te lakohem!![]()
Jo! Jam e vetedishme dhe po perkulem do e beje nga respekti dhe deri ne nivelin qe mos ta kem te veshtire te ringritem pa ndihmen e askujt!Opo lakohu sa te duash vec mos u perkul se kush te drejton me he tu befsha.