Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Byrazeri ja ben mire, ja te fikem e une virtualisht per nja 3 muaj te bejme ndonje pune te katert se 3 qe kemi spo ja e marrin dot te gjithe kohen.![]()
Nje çfare, pune a?Te kam gjetur nje. Po qe i interesuar, me shkruj ne imbokes. Flm![]()
Mire bere qe erdhe.Te kam gjetur nje. Po qe i interesuar, me shkruj ne imbokes. Flm![]()
Jo besa hic mire sberi, madje duhet te me shkruante e mu ne wp, mos humb kohe kot me virtual.Mire bere qe erdhe.
PO tashi ca me ba, tan po e hupim ket kohe pse jo edhe ai me neJo besa hic mire sberi, madje duhet te me shkruante e mu ne wp, mos humb kohe kot me virtual.![]()
Nje çfare, pune a?
Jo besa hic mire sberi, madje duhet te me shkruante e mu ne wp, mos humb kohe kot me virtual.![]()
Po mire e ke ti por ky eshte i joni jo i botes.PO tashi ca me ba, tan po e hupim ket kohe pse jo edhe ai me ne![]()
Po i joni duhet te jete aty ku jemi nePo mire e ke ti por ky eshte i joni jo i botes.![]()
Ma the ma the po nuk bertite, se kam kuptu mire.Ta thash mor heren e fundit, kshu si me politike, me demek sa e bukur qenka jeta pa virtualitet.
Aaa se ne kemi qene shume ne fakt.Po i joni duhet te jete aty ku jemi ne![]()
Sguxon robi me e trajtu nje pune me dashuri se te keqkuptojne njerezit.Mendja vetem per keq![]()
Me thuaj me ke rri te te them kush jeMendja vetem per keq![]()
Sguxon robi me e trajtu nje pune me dashuri se te keqkuptojne njerezit.![]()