Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kush te ka merzit tyQe lista e ignores do shtohet.![]()
Nuk merzitem une me kta, po ca me vrasin syt vetem ti shoh.Kush te ka merzit ty![]()
Mos fol ashtu se po e ndjej zhurmen e peshperitjes…..ste ka hije se je stafNuk merzitem une me kta, po ca me vrasin syt vetem ti shoh.
Se jemi staf sdo u rrim ktyre urteMos fol ashtu se po e ndjej zhurmen e peshperitjes…..ste ka hije se je staf![]()
Qe lista e ignores do shtohet.![]()
Vere dhe doren ne zemer biles,kur te te flasin te kesh etik komunikimi dhe nese te shajn i thuaj faleminderitSe jemi staf sdo u rrim ktyre urte![]()
E pse kshu?Nuk ta lejon posti me fut rob ne ignore![]()
Meso artin e injorimit me stil, pa patur nevoje per butonaE pse kshu?
Disa jan te padurushem.
E Pra e fiks se mkan mbi ne kopsht kta muaVere dhe doren ne zemer biles,kur te te flasin te kesh etik komunikimi dhe nese te shajn i thuaj faleminderit![]()
Jo jo skam kshu durimi une. Tak fak butonin, vec se lodhen te shkretet se duhet te lexojn nga jasht qe tme lexojnMeso artin e injorimit me stil, pa patur nevoje per butona![]()
Si jo ata po te ujisin dite per dite tyE Pra e fiks se mkan mbi ne kopsht kta mua![]()
Vallaj ti ke durim o miggi e merresh shum me ta, e i shpjegon etj etj. Une nuk kam fareSi jo ata po te ujisin dite per dite ty
Duke te skalitur nervat dhe duke te prezantuar Durimin![]()
Embelsire si natyre ne perditshmerin time jam komplet ndryshe,kur shikoj tipa skuthash i injoroj komplet (pasi ua kam plasur egzakt mendimin tim) por ky eshte vendi im,vendi jon ne te cilen padiskutim dua dhe duhet te kemi shkuarje,pike se pari nuk kemi cfare ndajm,ne momentin qe mes nesh skemi prishje/ndreqje interesash pse jo mos te kemi shkuarjen e perbashket ne ato oret qe jemi ketu.?Vallaj ti ke durim o miggi e merresh shum me ta, e i shpjegon etj etj. Une nuk kam fare![]()