• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Harrova te te them...

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

IMG_1777.jpeg

.....shfrytëzoje rastin! E gjithë jeta është një rast. Ai njeri që shkon më larg, zakonisht është ai që është i gatshëm të bëjë dhe të guxojë. Barka e sigurt kurrë nuk lundron shumë larg bregut.

Last edited by a moderator:
Vallaj ti ke durim o miggi e merresh shum me ta, e i shpjegon etj etj. Une nuk kam fare 😔
Embelsire si natyre ne perditshmerin time jam komplet ndryshe,kur shikoj tipa skuthash i injoroj komplet (pasi ua kam plasur egzakt mendimin tim) por ky eshte vendi im,vendi jon ne te cilen padiskutim dua dhe duhet te kemi shkuarje,pike se pari nuk kemi cfare ndajm,ne momentin qe mes nesh skemi prishje/ndreqje interesash pse jo mos te kemi shkuarjen e perbashket ne ato oret qe jemi ketu.?

Back
Lartë