Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a mthe lale stmor vesht kur shkru laleHeuu foli cokollata!?
Vallaj sot ke fol si burrat??a mthe lale stmor vesht kur shkru lale
o me lale po tashi lale je tu mor vesht me lale
Shum dakort jam QE FEMRA NUK ESHT PER TU BLER POR PER TU DASHURUAR, ,Sigurisht qe ka!
Mbase sic thoni dhe ju peshorja anon nga femrat materialiste por smund te thuash qe ska!
Se kuptoj pse ankoheni kur jeni ju ata qe i beni femrat e tilla kur qe ne takim te pare tregoni xhepin duke thene kam kte kam ate...
Qe ne ate moment humbet cdo interes per te njohur ty si personalitet si njeri sepse ju mendoni se femrat i ben te lumtura vetem pasuria
Femrat i ben te lumtura dhe nje trendafil dhe jo vetem dhuratat e shtrejta
Femrat i ben te lumtua dhe ecjet ne kembe apo me biciklete nen shoqerine tende dhe jo vetem makinat e shtrejta dhe lluks
Femrat i ben te lumtura dhe ai byreku me xhize te cepi pallatit e jo vetem darkat e shtrejta..
Femra nuk esht per tu blere por per tu dashur!!
Prandaj mesoni si ti doni e ti respektoni femrat !!!!
Po si blete ju skan sesi te shitenShum dakort jam QE FEMRA NUK ESHT PER TU BLER POR PER TU DASHURUAR, ,
Por a nuk mendon se jeni ju ato qe doni ta shisni veten dhe jo ne qe duam tju blejm ??
Ca urt mi un tu bo hartim ka i ore
Vjen ky me dy rreshta i ve vulen??
Va futi krejt meshkujve qe mendojn qe femrat jan materialise???
PO SE NXORRI NE TREG ASKUSH SE DI QE ESHT PER TU SHITURPo si blete ju skan sesi te shiten
besom![]()
Pse ju qe quani gjinine femerore materialiste nuk ofendoni?mos fol kshu , se dashje pa dashje OFENDON,,
Femra ka plot por materialiste nuk mund te them se jan te gjitha ! Nese nje femer qe te do e ti e do nuk e sheh aspak kte gjykim , Femra ka nevoje per shum gjera dhe mashkulli eshte ai qe duhet te ja plotesoj te gjej menyren per ti plotsuar ate qe ajo kerkon nese vertet e do. Nuk e quaj nje femer materialiste nese kerkon rroba , bizhu apo gjera qe i nevojiten cdo njeriu e cdo femre persa i perket femres qe ti do por nese flasim per pergjithsine ka te tilla sepse shohim qe dhe ktu ne shqiperi jan shtuar shum kohet e fundit sepse sheh nje 18 vjacere me nje te dashur 47 vjec qe ka nje makine te bukur dhe ca lek me shume . Ky a realiteti i hidhur i ktij brezi qe po rritet ! Ishalla fmit tan do ken mend ne koke per zgjedhjen e tyre sepse cdo dit jeta po behet materialiste sepse sa me pak te kesh mundesi ekonomike ne jet aq me shum materialiste do ket qoft e meshkuj jo vetem femra.
se mos po them dicka qe nuk esht e vertet ?Pse ju qe quani gjinine femerore materialiste nuk ofendoni?