Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa afat
Aq e mire esht miggi ja ta them uneE kisha per @Mignonne![]()
Cila ishte e keqe per ty ? Jeni ba bashk ju ivvv asni e keqe sdelAq e mire esht miggi ja ta them une![]()
Asni se kam pa ftyre , a po me pyet per trup ty ?
Qe vishet me bukur pra,se shumicen e ke par rrelsen medusen migin ejt etjAsni se kam pa ftyre , a po me pyet per trup ty ?
Hajt tregom cilat jon tona se i kom haru doQe vishet me bukur pra,se shumicen e ke par rrelsen medusen migin ejt etj
Dikur i dashur @aB|| ne munges te shume gjerave por primarja ne munges te logjikes xhelozoja shume gjera.E kisha per @Mignonne![]()
Pergjigju pyetjes shpejtHajt tregom cilat jon tona se i kom haru do
Mir po pyetja ishte “ A je e mir kshu edhe jeten reale” nuk kishte tbaj me xhelozi e gjana tilla por sidoqofte edhe kjo eshte nji gja e mir nga ana jote qe i ke dallu gjerat dhe nuk e demton njeriDikur i dashur @aB|| ne munges te shume gjerave por primarja ne munges te logjikes xhelozoja shume gjera.
Derisa nje dite te bukur u ndjeva e mbushur dhe mbi te gjitha e “formuar” logjikisht kuptova qe xhelozia ka aftesin manipuluese te te uli nga peshorja logjiken dhe lartesoj paaftesin totale te ndjenjave.
-Sot di vec nje gje: cfare eshte e imja (mbetet e imja)
-cfare seshte e imja nuk e xhelozoj por perpiqem ta krijoj ta kem dhe un nje si ajo/ai qe me mungon.
Ka me pyetje per belulin??
@ClaaPergjigju pyetjes shpejt![]()
Kam goxha n fakt@Medusa po ti ke ke cik inat nga forumi ktu qoft goce ose cune qe se duron dot kur shkruan?![]()
Dy skgjKam goxha n fakt
Lere se behen shum
Nuk e paske percjell temen mir. Pyetja ishte : A je e mir edhe jeten reale por nuk tbera tag ty pastaj Claa me tha per kend e ke i thash ktu po shenon X anetar , pastaj i thash mos je xheloze tha i fije dhe tani te ceka nick ty se ishte pyetja per ty kapish tashi