Tashi nga kto qe permende, me veco vec njerin te cilin do takoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tashi nga kto qe permende, me veco vec njerin te cilin do takoje
E di ku do te daleshTashi nga kto qe permende, me veco vec njerin te cilin do takoje![]()
Aiiiiii sa dashuri qe jeni,shife si perkedhelet
Jo mua kemi thenTboj cik zoom?
Se nje e kapa sot![]()
Permnd emer se ste pergjigjet dotA je e mire qeshtu edhe jeten reale![]()
Aty tha X anetaritPermnd emer se ste pergjigjet dot
Esht shum e but edhe e dashurAiiiiii sa dashuri qe jeni,shife si perkedhelet
@Urata cfare eshte jeta?
Po shpirt po, po duhet me permen emer, ja shih miggin krejt me emraAty tha X anetarit![]()
Eshte e sinqert dhe besnike kaq mjaftonEsht shum e but edhe e dashur
Une i dua fort
Ti a je xheloze a mduket muaPo shpirt po, po duhet me permen emer, ja shih miggin krejt me emra
Te pershendes edhe un ty dhe faleminderit per pergjigjen,jo me kot tu referova tyTë përshëmdes @Mignonne
Atëherë:
Për mendimin tim, JETA është një roman, faqet e të cilit duhet t'i shkruajmë, me kujdes pasi i shkruajmë , nuk mund të fshihen e as të grisen.
Ne kemi lindur dhe nuk jemi të vetëdijshëm se ajo që jetojmë quhet jetë, pas një kohe kuptojmë se çfarë është jeta dhe çfarë mësimesh na ofron, njohim jetën dhe kuptojmë se ajo që kemi imagjinuar si fëmijë është krejtësisht ndryshe nga mendimet ëndrrat tona kuptojmë se sa mizore mund të jetë - JETA.
Jeta është të dish të NGRIHESH sa herë që BIEN, të dish të qëndrosh i/e fort në këmbët e tua dhe të luftosh të gjitha sfidat që ajo ti servon, të dish të kapërcesh të gjitha problemet që nganjëher të bëjnë të mbyllësh sytë dhe të refuzosh mirësite e pafund.
Jeta është një realitet i ashpër, për t'u pranuar dhe jetuar në mënyrën më të mirë që dimë dhe mundemi!
Jetë moj
Nga të të nis në rrugë të dritës
Ti më vë barrë në krahë të rritës!
As të hedh as mund të të mbajë
Të të uroj apo të të shajë!f!
Ee ifije jamTi a je xheloze a mduket mua![]()