• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nje pyetje drejtuar x antari

@Urata cfare eshte jeta?

Të përshëmdes @Mignonne 🤗
Atëherë:
Për mendimin tim, JETA është një roman, faqet e të cilit duhet t'i shkruajmë, me kujdes pasi i shkruajmë , nuk mund të fshihen e as të grisen.
Ne kemi lindur dhe nuk jemi të vetëdijshëm se ajo që jetojmë quhet jetë, pas një kohe kuptojmë se çfarë është jeta dhe çfarë mësimesh na ofron, njohim jetën dhe kuptojmë se ajo që kemi imagjinuar si fëmijë është krejtësisht ndryshe nga mendimet ëndrrat tona kuptojmë se sa mizore mund të jetë - JETA.
Jeta është të dish të NGRIHESH sa herë që BIEN, të dish të qëndrosh i/e fort në këmbët e tua dhe të luftosh të gjitha sfidat që ajo ti servon, të dish të kapërcesh të gjitha problemet që nganjëher të bëjnë të mbyllësh sytë dhe të refuzosh mirësite e pafund.
Jeta është një realitet i ashpër, për t'u pranuar dhe jetuar në mënyrën më të mirë që dimë dhe mundemi!
Jetë moj
Nga të të nis në rrugë të dritës
Ti më vë barrë në krahë të rritës!
As të hedh as mund të të mbajë
Të të uroj apo të të shajë!f!

Të përshëmdes @Mignonne 🤗
Atëherë:
Për mendimin tim, JETA është një roman, faqet e të cilit duhet t'i shkruajmë, me kujdes pasi i shkruajmë , nuk mund të fshihen e as të grisen.
Ne kemi lindur dhe nuk jemi të vetëdijshëm se ajo që jetojmë quhet jetë, pas një kohe kuptojmë se çfarë është jeta dhe çfarë mësimesh na ofron, njohim jetën dhe kuptojmë se ajo që kemi imagjinuar si fëmijë është krejtësisht ndryshe nga mendimet ëndrrat tona kuptojmë se sa mizore mund të jetë - JETA.
Jeta është të dish të NGRIHESH sa herë që BIEN, të dish të qëndrosh i/e fort në këmbët e tua dhe të luftosh të gjitha sfidat që ajo ti servon, të dish të kapërcesh të gjitha problemet që nganjëher të bëjnë të mbyllësh sytë dhe të refuzosh mirësite e pafund.
Jeta është një realitet i ashpër, për t'u pranuar dhe jetuar në mënyrën më të mirë që dimë dhe mundemi!
Jetë moj
Nga të të nis në rrugë të dritës
Ti më vë barrë në krahë të rritës!
As të hedh as mund të të mbajë
Të të uroj apo të të shajë!f!
Te pershendes edhe un ty dhe faleminderit per pergjigjen,jo me kot tu referova ty 😘😘

Back
Lartë