Hahah jo ?Akoma te klases 3-te lexon cerr?
?
Tani jam kthyer te shkrimtaret e para viteve 2000 .. se kto pas 2000 sme pelqejn ?
Psh tani po lexoj “ Kodi i da vinçit” hera dyt se heren e par qe e lexova kam qen ne gjimnaz dhe se mora vesh shum mir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah jo ?Akoma te klases 3-te lexon cerr?
?
Me leje te flas un per @MarssÇtë thomi aman jemi bër si të shtëpis këtu ?
Me mir qe se ke mor veshHahah jo ?
Tani jam kthyer te shkrimtaret e para viteve 2000 .. se kto pas 2000 sme pelqejn ?
Psh tani po lexoj “ Kodi i da vinçit” hera dyt se heren e par qe e lexova kam qen ne gjimnaz dhe se mora vesh shum mir ?
Epo tani gjith ky qejf diku do prishetMe leje te flas un per @Marss
Eshte kshu goc e drejt , fany jo negative dhe hyn te grupi grave qe them un gra bosse ?
nuk eshte njeri qe meret me llafe , ka inteligjenc dhe eshte shum e llogjikshme . Mbi te gjitha eshte shummmm humaneee
E kam inat pse me thot pel ?? aty e prish ?
Hahahahah ?????Epo tani gjith ky qejf diku do prishet
Hahahahah ?????
E mir he më thuaj pak opinjonin tend per mua se jam kurjoze pz .. mqs ra llafi e skemi ca bejm ?
Te kam then librat i kam te fushes time ? plus e aplikoj shum mesim nxenjen ne menyr autodidakte ne gjitha fushat ?Me mir qe se ke mor vesh
un akoma skam mar vesh abetaren, ti dashke kodin 16 etj?
Po he se @Nanushi do e coj ne chit chate cke ti ?E ke keqkuptu içik fare temën e sëmës ?
Këtu duhet të flasësh ti për veten
Hë një her shprehe talentin ?
Hahahahhaha e mir mir
Un zbathur në verëEci me shapka neper shtepi .....
Une dimer vere me shapkaUn zbathur në verë
Njelloj dhe unaaaaa se na mbyti ramantizma ?Une dimer vere me shapka