• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Trego diçka për veten.

Akoma te klases 3-te lexon cerr?
?
Hahah jo ?
Tani jam kthyer te shkrimtaret e para viteve 2000 .. se kto pas 2000 sme pelqejn ?
Psh tani po lexoj “ Kodi i da vinçit” hera dyt se heren e par qe e lexova kam qen ne gjimnaz dhe se mora vesh shum mir ?

Çtë thomi aman jemi bër si të shtëpis këtu ?
Me leje te flas un per @Marss
Eshte kshu goc e drejt , fany jo negative dhe hyn te grupi grave qe them un gra bosse ?
nuk eshte njeri qe meret me llafe , ka inteligjenc dhe eshte shum e llogjikshme . Mbi te gjitha eshte shummmm humaneee ✨
E kam inat pse me thot pel ?‍? aty e prish ?

Hahah jo ?
Tani jam kthyer te shkrimtaret e para viteve 2000 .. se kto pas 2000 sme pelqejn ?
Psh tani po lexoj “ Kodi i da vinçit” hera dyt se heren e par qe e lexova kam qen ne gjimnaz dhe se mora vesh shum mir ?
Me mir qe se ke mor vesh
un akoma skam mar vesh abetaren, ti dashke kodin 16 etj?

Me leje te flas un per @Marss
Eshte kshu goc e drejt , fany jo negative dhe hyn te grupi grave qe them un gra bosse ?
nuk eshte njeri qe meret me llafe , ka inteligjenc dhe eshte shum e llogjikshme . Mbi te gjitha eshte shummmm humaneee ✨
E kam inat pse me thot pel ?‍? aty e prish ?
Epo tani gjith ky qejf diku do prishet

Hahahahah ?????
E mir he më thuaj pak opinjonin tend per mua se jam kurjoze pz .. mqs ra llafi e skemi ca bejm ?

E ke keqkuptu içik fare temën e sëmës ?
Këtu duhet të flasësh ti për veten
Hë një her shprehe talentin ?

Me mir qe se ke mor vesh
un akoma skam mar vesh abetaren, ti dashke kodin 16 etj?
Te kam then librat i kam te fushes time ? plus e aplikoj shum mesim nxenjen ne menyr autodidakte ne gjitha fushat ?

ps po prap bej gabime drejt shkrimore hahaahahah turp ?

Nuk i dua vendet me zhurme, kallaballekun. Preferoje vendet e qeta, ambientet me gjelberim etj

Back
Lartë