Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ështe haram? ja un kam 1 ore qe mundohem te rrjeshtoj kush mi ka dhen ato 6 vota dhe spo gjej asnje votues potencjal ? per vec votes vetes time si narciste qe jam hahahahaUaaa duhet te botoj e une ??
Pse ju le une te shikoni votat e te kapeni per flokesh ......????Ështe haram? ja un kam 1 ore qe mundohem te rrjeshtoj kush mi ka dhen ato 6 vota dhe spo gjej asnje votues potencjal ? per vec votes vetes time si narciste qe jam hahahaha
Hahahahah po prandaj diktatura sesh e keqe pra naj her se run sekrete vrastare hahahahha??Pse ju le une te shikoni votat e te kapeni per flokesh ......????
Hahahahah po prandaj diktatura sesh e keqe pra naj her se run sekrete vrastare hahahahha??
Mgjesi shpirt i bukur![]()
Te gjithe jane pjese e ketij forumi!Lina tha dy por doli që ishin 3
Unë votova gjithë
@Pepsi
@Ersaa
@Endri9
@Jana
@Klodii
@Apache
@Mia*
@Chloé
@Urata
@Happyheart
@Dea
@Albert
@Marss
@Bjondina &E
@Redbull
@Gjyshi
@Toto
@Sash
@Noah
@Nikoleta
@Wabi-sabi
@Llaqi
@Ajsel
@Socialdisexpert
@Opus
@i_shemtut
@Medusa
@Alcyon
@Nerv
Për mua ka dhe të tjerë që meritojnë të jenë në listë dhe të gjithë jeni fitues.?
E di une per mua e ke ti ?Te gjithe i votova ishte opsioni per te gjithe!
E pse me duket mungonin ende!
Dhe emra te tjere!E di une per mua e ke ti ?
Per @Juno e ke qe mungon ???Lina tha dy por doli që ishin 3
Unë votova gjithë
@Pepsi
@Ersaa
@Endri9
@Jana
@Klodii
@Apache
@Mia*
@Chloé
@Urata
@Happyheart
@Dea
@Albert
@Marss
@Bjondina &E
@Redbull
@Gjyshi
@Toto
@Sash
@Noah
@Nikoleta
@Wabi-sabi
@Llaqi
@Ajsel
@Socialdisexpert
@Opus
@i_shemtut
@Medusa
@Alcyon
@Nerv
Për mua ka dhe të tjerë që meritojnë të jenë në listë dhe të gjithë jeni fitues.?
Bëji tfala atij?Per @Juno e ke qe mungon ???
????Bëji tfala atij?
Po kjo eshte nje nder arsyet qe me do @Toto po se deklaron se ka frik mos na marin sysh..sivjet them se e meriton Alcyon, goxha personalitet dhe vetvetja..
Sepse duhej të votoje njëkohësishtVotova nje pse nuk mund te votoj perseri eshte apo jo 3 vota?