• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Anëtari i Vitit 2022 NeTeDy

Uaaa duhet te botoj e une ??
Ështe haram? ja un kam 1 ore qe mundohem te rrjeshtoj kush mi ka dhen ato 6 vota dhe spo gjej asnje votues potencjal ? per vec votes vetes time si narciste qe jam hahahaha

• Haha
Reactions: ...
Ështe haram? ja un kam 1 ore qe mundohem te rrjeshtoj kush mi ka dhen ato 6 vota dhe spo gjej asnje votues potencjal ? per vec votes vetes time si narciste qe jam hahahaha
Pse ju le une te shikoni votat e te kapeni per flokesh ......????

Lupeno sti kan dhën gjith smirushat votat ke ca dit qe je kthyer ne forum e ke dhen nje hart atak ke armiqt e tu ?
E dij qe te kam ber un aktive po crendesi ka kjo mbas nje burri dallavere fshihet nje grua dhe me dallavere ?

Nje mendim i castit në nje atobuz✨ Lool

Lina tha dy por doli që ishin 3
Unë votova gjithë
@Pepsi
@Ersaa
@Endri9
@Jana
@Klodii
@Apache
@Mia*
@Chloé
@Urata
@Happyheart
@Dea
@Albert
@Marss
@Bjondina &E
@Redbull
@Gjyshi
@Toto
@Sash
@Noah
@Nikoleta
@Wabi-sabi
@Llaqi
@Ajsel
@Socialdisexpert
@Opus
@i_shemtut
@Medusa
@Alcyon
@Nerv

Për mua ka dhe të tjerë që meritojnë të jenë në listë dhe të gjithë jeni fitues.?
Te gjithe jane pjese e ketij forumi!
Dhe me plq si ke dhene mendimin tend!
Te dua!?????

..sivjet them se e meriton Alcyon, goxha personalitet dhe vetvetja..

Votova nje pse nuk mund te votoj perseri eshte apo jo 3 vota?

Back
Lartë