Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mprehe edhe urithin , se nuk i dihet ... te duhet per vetmbrojtje ?merr kokoshka dhe shikon sherrin ?
Te gjithe kemi,ne jemi si gishtat qe kan dhe butesin e prekjes por dhe ashpersin e thorit ? aty ku do te prek butesisht si nje mendafsh dhe ku ndjen rrezikun sulmon.Kam aq shume , sa nuk e imagjinon ! Jo per ti shfaqur dhe per t ja dhene gjithkujt .. kuptohet .
Me pelqen se reagon direkt .... nuk reziston fare , por edhe ti nuk je pa virtyte .
Urithi ska ku shkon esht 24 n dispozicjon?Mprehe edhe urithin , se nuk i dihet ... te duhet per vetmbrojtje ?
Ku o mi te marr dhe un nje cope bakllava dhe akullore ?? dhe ta shikoj.merr kokoshka dhe shikon sherrin ?
Po o dalai lama .. po ??Te gjithe kemi,ne jemi si gishtat qe kan dhe butesin e prekjes por dhe ashpersin e thorit ? aty ku do te prek butesisht si nje mendafsh dhe ku ndjen rrezikun sulmon.
klb ??
Hmmmm te duhet me shume tashme per te me acarruar nervat ?? itash te kam antistresPo o dalai lama .. po ??
Ma trego si zihesh ti ??Me vjen keq pse nuk ziheni kur doni por e mbani veten kot lol
Po ti verja emrin , lepur bullgar te pakten... po urith, s te shton kuriozitetin fare ?Urithi ska ku shkon esht 24 n dispozicjon?
Per flokesh ?Ma trego si zihesh ti ??
Lere urithin tim ti po zihu ktu ?Po ti verja emrin , lepur bullgar te pakten... po urith, s te shton kuriozitetin fare ?
I kam bo floket 0 u bena tullace se eshte e modes,tani ska me ca me shkul ?Per flokesh ?
Nuk esht gjithmon keq t ‘zihesh’ shprehuni ashtu sic doni me verte jo me kunja (tket pak suspanc ngjarja)?
Jepi@Mignonne je dakort ta mbyllim debatin me nje foto ne profil te urithit ? Se keto jane bere te mencura te gjitha!?
E kur u bere edhe ti ... ke filluar te flasesh me goje tani?Lere urithin tim ti po zihu ktu ?
Une ti jap ? ??Jepi
Filloi versjoni 100 vjecar tani ?E kur u bere edhe ti ... ke filluar te flasesh me goje tani?
Jepi avullo mor ?Une ti jap ? ??
Pirdh pirdhFilloi versjoni 100 vjecar tani ?