• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A je i sigurt? - S'jam i sigurt

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

Pershendetje

Ketu pyetjes do t'i pergjigjemi vetem per gjerat qe jemi apo mendojme se jemi per momentin te sigurt ose e kunderta, te pasigurt. Argetim te kendshem n'vazhdim :D

Pyetja:

A je i sigurt se do t'qendrosh deri ne fund te ketij vitit ne kete forum?

Nuk jam i sigurt
A je i/e sigurt se ke zgjedhe shoqerine e duhur, ata qe i ke sot prane?

Jam e sigurtë.

…. se ëndërrat do i realizosh sipas rradhës që i ëndërron?

S'jam i sigurt
...se do t'i mbajsh premtimet qe ke bere?

Jam i sigurt
...Se nese qesh shume t'del t'idht ? xD

Nuk jam e sigurtë.

…. se çdo gjë ka një arsye?

p.s. faleminderit. Ishte knaqsi por më duhet të ik duke të përshëndetur ?

A ta mban me nejt hala :p ?

? ?

Shkojme me klipin e radhes:

A je i/e sigurt se vakcina anti-covid eshte e demshme per shendetin e njeriut?

Jo sjam . Dhe tjetri …mos jet se sdo ja falja . Per dicka jam e sigurte dicka qe kriset nuk ngjit me.

Je e sigurte ne sigurine tende ?

Po jom e sigurt..Sepse jom tatuazh ne zemren e ti…a je e sigurt qe ket vit do shkosh ne pushime..?

Back
Lartë